Reklamy same się otwierają


(Kakas103) #1

Jak w temacie. Reklamy same mi się otwierają.

http://wklej.org/id/1324998/ OTL

http://wklej.org/id/1325001/ Extras


(Acorus) #2

Odinstaluj Mega Browse,AVG Nation toolbar,Lollipop.Użyj AdwCleaner http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ z funkcji Skan(Szukaj) a następnie Clean(usuń) (w przypadku Visty/Windows7 uruchom z prawokliku jako Administrator).

Pokaż nowy OTL.txt


(Kakas103) #3

Nowy OTL

http://wklej.org/id/1325063/


(Acorus) #4

Uruchom OTL i w okno (Własne opcje skanowania/Script)wklej:

:OTL
DRV:64bit: - [2014-03-25 11:17:01 | 000,061,120 | ---- | M] (StdLib) [Kernel | System | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\wStLibG64.sys -- (wStLibG64)
O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found.
O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found.
O4 - HKU\.DEFAULT..\RunOnce: [SPReview] "C:\Windows\System32\SPReview\SPReview.exe" /sp:1 /errorfwlink:"http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=122915" /build:7601 File not found
O4 - HKU\S-1-5-18..\RunOnce: [SPReview] "C:\Windows\System32\SPReview\SPReview.exe" /sp:1 /errorfwlink:"http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=122915" /build:7601 File not found
O4 - HKU\S-1-5-19..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O4 - HKU\S-1-5-20..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O27:64bit: - HKLM IFEO\7zfm.exe: Debugger - C:\Program Files (x86)\AVG\AVG PC TuneUp\TUAutoReactivator64.exe (AVG)
O27 - HKLM IFEO\7zfm.exe: Debugger - C:\Program Files (x86)\AVG\AVG PC TuneUp\TUAutoReactivator64.exe (AVG)
[2014-03-25 11:17:01 | 000,061,120 | ---- | C] (StdLib) -- C:\Windows\SysNative\drivers\wStLibG64.sys
[2014-02-18 15:55:20 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\asus\AppData\Roaming\sweet-page
[2014-02-18 15:54:32 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\GreatSoft
[2014-02-18 15:53:48 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\websavee
[2014-02-18 15:53:48 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\asus\AppData\Local\Packages
[2014-02-18 15:53:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\websavee
[2014-04-07 09:36:49 | 000,000,342 | ---- | M] () -- C:\Windows\tasks\bench-S-1-5-21-3472346682-2966221303-1169299263-1000.job
[2014-03-03 23:24:42 | 000,001,703 | ---- | C] () -- C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefoxnation-secure-search.xml
[2013-04-22 17:38:42 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\asus\AppData\Roaming\Asus WebStorage

:Commands
[emptytemp]

Kliknij Wykonaj skrypt.Po restarcie uruchom OTL i użyj opcji Sprzątanie.

Przeskanuj programem Malwarebytes Anti-Malware http://data-cdn.mbamupdates.com/v2/mbam/consumer/data/mbam-setup-2.0.0.1000.exe


(Kakas103) #5

Dzięki. Pomogło, wszystko działa jak należy.