Restart kompa 1 raz na dzień - mało ale regularnie

Właśnie.

Komp mi się restartuje 1 raz na dzień - mało ale regularnie.

Dzieje się to od dwóch dni po zainstalowaniu skina Luna Element :lol:

Nie wierzę, że mam zepsutą kość pamięci itp. bo jak tego nie instalowałem to działało OK :?

Czemu ja tak zawsze mam, że jak coś zainstaluję i robię to nawet z instrukcją, to zawsze mi się coś psuje :? Mam takiego farta, że mnie wczoraj osa w wargę dolną i górną ugryzła (jednocześnie! dziwne :o )

Po uruchomieniu kompa wyskakuje mi, że “System odzyskał sprawność działania po poważnym błędzie”.

Skopiowałem co się dało z tego komunikatu i macie to teraz tutaj:

Następujące pliki zostaną dołączone do tego raportu o błędach:

C:\DOCUME~1\ARTUR~1.XXX\USTAWI~1\Temp\WERb787.dir00\Mini071907-01.dmp

C:\DOCUME~1\ARTUR~1.XXX\USTAWI~1\Temp\WERb787.dir00\sysdata.xml

Sygnatura Błędu:

BCCode : 100000d1 BCP1 : F949D328 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000

BCP4 : F949D328 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

Z góry wszystkim dziękuję i pozdrawiam,

Black.

Jak się coś instaluje,to zawszw trzeba sobie przedtem zrobić kopie rejestru oraz równięż mozna utworzyć nowy punkt prztwracania. Zresztą ja co jakiś czas robię kopie Rejestru i mam te kopie w 1 folderze na wpypadek jjakis problemów.

A teraz napewno trzeba zrobić sprawdzenie dysku-chkdsk.Poszukać ostatniego stabilnego punktu przywracania.A jezeli ta cala Luna zawinila,to trzeba ją odinstalować Zresztą koledzy moż jeszcze wiecej coś konkretnego podpowiedza . Ja tylko takie podstawowe przypomnienia podalem.pozdrawiam

Ale jak??

W instrukcji (na tym forum!) nie było nic o usuwaniu :confused:

Ale zresztą nic mi się w systemie nie sypie :confused:

Wszystko działa stabilnie itp.

Blackhawk Najprostsza rada, wyłącz tego skina i sprawdź czy nadal komp świruje. Ta kompozycja jest systemowa czy pachowałeś system?

O ile pamiętam Luna instaluje się sama w windows\re.\themes więc hja ją bym (cały folder z nią) wywalił. Jak ja ją zainstalowałem to wszystko było ok

To jak się tego typu skiny instaluje to tak się je wywala?

A wracając do tematu:

Komp się uspokoił :mrgreen:

Nie wiem czemu, ale działa i się nie restartuje :lol:

Za pomoc wszystkim dziękuję.