ściagłem sobie filmik w formacie rmvb gdy go otworzyłem to nie ma w nim dzwieku jest zato obraz w innych formatach jest wszystko instalowałem codeki k-lite full,ffdshow oraz cccp mam windowsa xp prosze o pomoc chce dodać że stało się to po zainstalowaniu vlc-media player prosze o pomoc
To nie wina kodeków! [-X
tylko film który pobrałeś z internetu jest bez dźwięku! Większość filmów rmvb jest bez dźwięków!
Jeśli nie pobierasz od znajomego to nie masz pewności więc nie miej do nikogo pretensji! Zresztą pewnie pobrałeś nielegalny film z rapida czy innego źródła! Gratuluje =D>
Ale się uśmiałem, miałem już chyba kilkaset filmów rmvb i nie przypominam sobie żeby któryś był bez dźwięku. Najlepiej spróbuj otworzyć ten film przez Dziobas RAR Player 0.006.4 albo VLC media player 0.8.6d.
chce dodać ze wczesniej ściągałem filmy w tych formatach i było wszystko ok,mam real alternative i dziobasa jednak tylko przez real alternative nie ma dzwięku przez dziobasa jest lecz gdy zrobiłem konwersje filmu do mpg to i tak nie ma głosu mi chodzi oto by po konwersji do innych plików był dzwięk.
Michał1975
Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu oraz popełniając błędy gramatyczne. Proszę więc zapoznać się w pierwszej kolejności z całym regulaminem forum, a następnie używając przycisku 
W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika oraz mogą zostać wyciągnięte surowe konsekwencje.