Rozłącza mi się internet, procesor 50% , infekcja?


(Benson85) #1

Witam, mam system Windows Vista Home Basic x64, ostatnimi czasy zaczął mi się sam rozłączać internet,tzn. jest połączony niby do sieci ale brak dostępu do internetu ,rozłączam go i ponownie podłączam z opcji w systemie i znowu wszystko działa , i to się dzieje tak klika razy dziennie . Dodatkowo zauważyłem że czasem procesora zużycie miałem na 50 % z niewiadomych przyczyn , w sumie po jakimś czasie zobaczyłem że to chyba przez nowe gg ,po przeinstalowaniu wczoraj jak na razie z procesorem wszystko ok , no ale nie wiem jak na długo gdyż nie mam pojęcia czy to na pewno była wina gg. Tak dla sprawdzenia , jeśli ktoś by mógł pomóc chciałem załączyć log z programu HijackThis czy wszystko w porządku i nie mam żadnej infekcji, zaznaczam że 4 razy od wgrania systemu natknąłem się na zainfekowane strony , lecz wykrył to antyvirus i przerwałem połączenie , w każdym razie jeśli ktoś może pomóc prosze o sprawdzenie logu,oto on: http://www.wklejto.pl/32482 Proszę o pomoc


(Art20 2007) #2

procesor 50% to wina tego nowego GG.Sciagnij se ta wersje nowegg_build_7784 na niej niema tego problemu

Proszę o to link

http://www.alternatywa.info/plik-szczegoly-4079


(Benson85) #3

No dobrze ale co jest z moim logiem czy wszystko w porządku?Czemu ciągle tracę łączność z internetem?


(Gutek) #4

Wklej jeszcze raz log brakuje ** np:

masz - C:Windowstsnp325.exe

powinno być: C:\Windows\tsnp325.exe


(Benson85) #5

Proszę o to nowy log http://www.wklejto.pl/32519 w tamtym były błędy które wynikały z tego że wrzucałem plik notatnika na wklejto.pl i automatycznie wycinało ukośniki,teraz skopiowałem tekst i wkleiłem, jeszcze mogę zrobić kolejny log ale w tym czasie kiedy mi się rozłączy sam internet


(Gutek) #6

W logu nic złego nie widzę