Rozlosowano grupy Ligi Mistrzów

Grupa A:

Faworyt - Liverpool, drugie - Porto lub Marsylia, Besiktas ma nikłe szanse, żeby włączyć się do walki o drugie miejsce.

Grupa B:

Kibicuje Valencii :smiley: , ale po tym co ostatnio pokazała w lidze (0:3 z Villarreal), ciężko widzę ich szanse na choćby drugie miejsce. Chelsea wydaje się być nie zagrożona.

Grupa C:

Real. Drugie - nie wiem. Werder to już nie to samo co kiedyś.

Grupa D:

Milan. Drugie - brak typów.

Grupa E:

Faworyt - Rangersi :lol: - żartowałem. Barcelona, drugie Lyon.

Grupa F:

MUuuuuu :wink: . Drugie chyba Roma, ale ponieważ nie przepadam za włoską piłką, kibicować będę sąsiadom zza miedzy - Forza Kijów! :wink:

Grupa G:

Najnudniejsza grupa. Nie lekceważyłbym CSKA, na swoim terenie potrafią ograć każdy zespół. Jeśli dobrze pamiętam, to chyba polegli tam nawet “galacticos”.

Grupa H:

Wskazanie faworyta Arsenal czy Sevilla, jest łatwe chyba tylko dla kibiców obu drużyn. Stawiam na Hiszpanów :slight_smile: ( o ile nie przepadną w Atenach) .

W tych rozgrywkach na pewno brakuje jednego z najsilniejszych zespołów w Europie - Bayernu Monachium. Jeśli nie zdobędą Pucharu UEFA, to będzie oznaczało klęskę.

a drugie to ja bym obstawiał Celtic

Niektóre grupy naprawdę ciekawe. Myślę, że będzie zacięta walka o wyjście z grupy i trofeum :slight_smile:

Tak na pewno. Ale według mnie bardziej brakuje Juventusu Turyn, nie gra on już 2-gi rok z rzędu w europejskich pucharach. Według mnie ta drużyna wnosiła coś do Champions League. Z nimi rozgrywki były inne.

Kompletnie pojęcia nie mam, co obecnie prezentuje sobą Benfica, stąd brak typów. Wiem tyle, że do Atletico odszedł Simão.

Celticowi mogłbym pokibicować, ale tylko z “Magic”-iem w podstawowej jedenastce ;). Na co raczej się nie zanosi.

no Benfica na razie nie oszałamia

Jakoś w poprzednich sezonach były większe emocje w grupach (np. Barca i Chelsea) :slight_smile:

do czego zmierzasz?? :slight_smile:

Że w tym sezonie baaardzo słabe grupy, nie będzie takich emocji :slight_smile:

nie no nie jest tak źle,nie raz pewniacy odpadają a wychodzą z grupy tzw.czarne konie:D