Faworyt - Liverpool, drugie - Porto lub Marsylia, Besiktas ma nikłe szanse, żeby włączyć się do walki o drugie miejsce.
Grupa B:
Kibicuje Valencii , ale po tym co ostatnio pokazała w lidze (0:3 z Villarreal), ciężko widzę ich szanse na choćby drugie miejsce. Chelsea wydaje się być nie zagrożona.
Grupa C:
Real. Drugie - nie wiem. Werder to już nie to samo co kiedyś.
Grupa D:
Milan. Drugie - brak typów.
Grupa E:
Faworyt - Rangersi :lol: - żartowałem. Barcelona, drugie Lyon.
Grupa F:
MUuuuuu . Drugie chyba Roma, ale ponieważ nie przepadam za włoską piłką, kibicować będę sąsiadom zza miedzy - Forza Kijów!
Grupa G:
Najnudniejsza grupa. Nie lekceważyłbym CSKA, na swoim terenie potrafią ograć każdy zespół. Jeśli dobrze pamiętam, to chyba polegli tam nawet “galacticos”.
Grupa H:
Wskazanie faworyta Arsenal czy Sevilla, jest łatwe chyba tylko dla kibiców obu drużyn. Stawiam na Hiszpanów ( o ile nie przepadną w Atenach) .
W tych rozgrywkach na pewno brakuje jednego z najsilniejszych zespołów w Europie - Bayernu Monachium. Jeśli nie zdobędą Pucharu UEFA, to będzie oznaczało klęskę.
Niektóre grupy naprawdę ciekawe. Myślę, że będzie zacięta walka o wyjście z grupy i trofeum
Tak na pewno. Ale według mnie bardziej brakuje Juventusu Turyn, nie gra on już 2-gi rok z rzędu w europejskich pucharach. Według mnie ta drużyna wnosiła coś do Champions League. Z nimi rozgrywki były inne.