Rozszerzenie

czy jest możliwośc stworzenia pliku w formacie *.key? jak tak to prosze o pomoc. mam mły problem i takie rozszerzenie pliku mi by się przydało bardzo :cry:

A w notatniku nie możesz??

ale wtedy plik byłby zapisany jako plik tekstowy a mi przydałby się bardzo w foracie *.key.

czy zna ktoś jakieś rozwiązanie?

Aha nie ma w ogóle takiego rozszerzenia…

:expressionless: jak to nie ma ?

czy mógłby mi ktoś pomóc? :cry:

Zobacz sobie w:

Mój Komputer>>Narzędzia>>Typy plików :D:D:D:D:D i Znajdź tam *.key

wystarczy z mienić ręcznie w nazwie pliku tekstowego .txt na .key i mamy plik wpisu do rejestru

nie moge zmienić na format .key ;/. ukazuje się błąd w którym pisze że:

określona w polu Obiket docelowy nazwa “C:/moje dokumenty\klucz1.key” jest nie prawidłowa. Upewnij się czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne. ale ja tylko zrobiłem tak jak pysiu radził czyli miałem zamiar zmienić ręcznie plik .txt na .key i dałem na zastosuj i taki wyżej wymieniony błąd się pokazał ;/

To w czym ty zmieniałeś to rozszerzenie ?? Zmień normalnie, klikając prawym klawiszem na ikonke pliku i dając “zmień nazwe”

ja kliknełem na ten plik prawym klawiszem dałem utwórz skrót i w we właściwosciach skrótu chciałem zmienić obiekt docelowy czyli koncówke .txt na .key i nie wyszło

no a ja potrzebuje wpis do rejestru czyli ten plik .key

no tak, ale czy zrobiłeś to?:

ja próbując u sibie nie napotkałem żadnych problemów

tylko musisz mieć włączone pokazywanie rozszerzeń!

dajesz prawym, zmień nazwe i zmieniasz, np.:

nazwa.txt na nawa.key

i to musi zadziałać!

już! wreszcie sie udało!. jeszcze tylko jedna rzecz mi pozostaje. program nadal nie chce wykrywać pliku o rozszerzeniu .key choć go utworzyłem. a w opcji dostosowania ikon nie ma tej ikonki (tj. ikonki wpisu rejestru) powiedzcie mi tylko to a będe wszystko wiedział i bedzie git. thx

Musisz coś więcej opisać. Napisz jakim programem to robisz i co dokładnei chcesz zrobić.