Problem raczej tkwi gdzie indziej Może bateria padła do zera i nie jest w stanie się teraz naładować dobrze mieć zewnetrzną ładowarkę uniwersalną.
Nie widziałem jeszcze żadnego samsunga który by po wgraniu custom romu nawet w wersji alfa miał taki problem żeby nie dało się wejść w download mode i wgrać przez Odin. Raczej to mało realne. Podejrzewam żę bateria padła do zera a to że system jest nie sprawny to nie ma jak się ona naładować.
Wiesz co? Nie pomyślałem o tym :). Spróbuje naładować baterię. Posiadam uniwersalny kontroler ładowania do akumulatorków li-ion.
Tylko skoro padła by bateria to po podłączeniu powinna świecić czerwona dioda od ładowania, a nie świeci, więc wątpię, że to kwestia padniętej baterii. Mimo tego spróbuje.
Jak padł system kompletnie to nawet telefon nie ma jak się naładować. w TWRP w nowych wersjach jak włączysz recovery to telefon już się ładuje tylko bateria mogła paść do takiego stopnia że nawet recovery się nie odpali Nie raz miałem takich przypadek dlatego do wgrywania custom romów już dawno zakupiłem uniwersalną ładowarkę Swoją drogą tak lubisz ten telefon ? przykładowy s2 można spokojnie wyrwać za 200 zł sprawny zresztą nawet taniej A tam bynajmniej wsparcie custom rom jest rewelacyjne
a reaguje na download mode ? bootloader ? te całe logo anroida to wgrywania softu przez odina. ? z regóły home vol down i power. Nigdy z tak starym modelem telefonu się nie bawiłem w roota i custom romy cieżko mi bedzie cokolwiek pomóc. A na dp ludzi co się w to bawią mało. napisz na forum xda po angielsku pewnie pomogą lub chociaż na android pl