Service pack 1 Vista Ultimate

Mam taki mały problem dotyczący tego dodatku instalowałem go 2 razy i po 3 formacie zaczęły wyskakiwać błędy wewnętrzne tego dodatku co może byc przyczyną???

Nie dodawałem zdanego sprzętu nic nie zmieniałem Mozę coś takiego wyskoczyć przez uszkodzony plik tego instalatora??

Wyskoczyło mi tylko ze jakiś plik jest uszkodzony po na pen drive i trzeba przeskanować dysk a w podsumowaniu ze trzeba dograć brakująca cześć jakiegoś pliku ręcznie bo jest uszkodzony niekompletny ???

Pomocy z góry dzięki ![-o<

skorzystaj z programu vlite i zintegruj service packa z instalką. Sformatujesz dysk i na to czysta wersja windowsa z SP1

vlite nie obsługuje jeszcze posliej wersji service packa…instalacja sp1 najlepiej zrobić (jeśli ie masz zintegrowanej instalacji) odrazu po instalacji, dopiero pozniej doinstalować potrzebne programy…

Integracja Service Pack 1 z plikami instalacyjnymi Windows Vista

http://www.techit.pl/Artykuly/View.aspx … dows+vista

Dzieki Dzieki ale próbuje insatalować świeżo po instalacji systemu jak tylko sie włączy I nic A wcześniej sie instalował i to mnie dziwi a powiem jeszcze ze pierwszym razem już system trochę działał parę dni i sie zainstalował bez problemów A teraz błąd WEWNĘTRZNY PAKIETU INSTALATORA SERVICE PACK 1 CHYBA d0070003d

A jeszcze jedno korzystam z instalatora exe który wazy 547 mega w wersji finalnej 6001 build ![-o<

Posiadam ten sam bild. Komputer był formatowany chyba 2 razy i nigdy nie miałem problemu z instalacją. Może jak kopiowałeś pliki to ci się nie do końca zgrało na pen drive’a. I masz okrojoną wersję. Ściągnij jeszcze raz. :wink:

Dzieki masz racje uciekło mi chyba 3 mega ale ściagnołem jeszcze raz i działa :smiley: Dzękóweczka dla wszystkich pozdro dla wszystkich =D>