Service pack 2 problem z internetem


(Biuro) #1

Witam, zainstalowałem windowsa xp z dodatkiem service pack 2 i mam problem otóż nie potrafię korzystać z internetu .. :frowning: ;( mianowicie gdy wchodzę do internet explorer pisze: "Internet Explorer nie mógł otworzyć strony wyszukiwania", zainstalowałem operę i też nie mogłem się połączyć.. mam dobrze skonfigurowanego neta wiem to na pewno.. widziałem też taką zakładkę: "Określ dostęp do programów i ich ustawienia domyślne" dałem na Microsoft Windows myślałem że już będzie wszystko ok, ale się myliłem .. gdy dałem MW to załadowało jakieś pliki i nic .. gdy wszedłem jeszcze raz w zakładkę Określ dostęp.. to było znów zaznaczone tak jak przedtem niestandardowe i nie da się tego zmienić .. czy ktoś wie jak można korzystać z netu na sp 2 ? btw pierwszy raz mam sp 2


(Agatonster) #2

Tweener

Poczytaj - Konkretne tematy... ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post.

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. Temat pomocny

W tym celu proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gifprzy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Biuro) #3

już poprawiłem, prosze o pomoc


(kristoff08) #4

miałem identyczny problem co ty! gg mi chodziło ale do żadnej przeglądarki sie nie moglem wbić. po dniu prób i eksperymentów doszedłem do wniosku ze najpierw zainstaluje winde, potem podłącze neta i dopiero na końcu zainstaluje SP2. w moim przypadku to pomoglo :lol: