Serwer do CS 1.6


(Krzychuu) #1

Mam problem ze założeniem serwera w CS 1.6. Kolega zakłada i zawsze ładnie chodzi, a ja jak założe to nie działa nikomu. Konfiguruję wszsytko jak trzeba i startuję serwer, a tu nic? Macie jakieś rady? Może coś źle robię jak ustawiam serwer porszę o pomoc!


(Kubekster) #2

Moi koledzy mają taki sam problem jak założą serva nikt nie może wejść na nie a u mnie działa to normalnie to dziwne


(Krzychuu) #3

kieca1991 , a masz jakieś rozwiązanie problemu?


(Ford Fokus) #4

Masz porty odblokowane?


(Krzychuu) #5

Jakie, gdzie?

Złączono Posty : 20.01.2007 (Sob) 12:26

Dodam, że ja mogę wejść na kogoś serwer, ale ktoś na mój już nie. :?


(Kamilo Allegro) #6

A takie podstawowe pytanie... Masz zewnętrzne IP ? bo bez tego ani rusz jedynie przez Hamachi :?


(L337 Crew) #7

krzychu13

-


(Krzychuu) #8

Nie gramy normlanie przez neta, nei rpzez hamiachi itp. Nie mamy sieci oni są z drugie krańca Polski.

Mam zmienny, ale kolega też ma zmienny, a jego serwer chodzi.

Grać mogę tylko eni moge założyć.

Wpisałem i:


(L337 Crew) #9

krzychu13 a zakładasz listen serwer, czy dedyka ?

Jak dedyk - na jakim porcie odpalasz?


(Krzychuu) #10

L337 Crew nie wiem czy to server cyz dedyka, ale ustawiam to za pomoccą pliku hlds.exe. Port to: 27015. :slight_smile:


(L337 Crew) #11

no to dedyk ;]

Ale zrób tak, że wejdź w grę, daj new game,

po wejściu na serwer - wpisujesz w konsoli sv_lan 0 .

Jeżeli tak nie wejdzie to spróbuj stawić jeszcze raz dedykowany, z tym, że port to 27016 (jeżeli grasz z tego samego kompa).

Inna ewentualność - przeinstalować serwer ...

W steamie wejdź w tools i tam ściągnij ;]


(Birecki) #12

Ze swojego doscwiadczenia ... wiem ...a w cs mam je niezbyt wielkie ... to pewnie masz .. ip 89. ... gdzie ... jak kumple chca wejsc .. to wyskakuje im LAN Class ( C ) :twisted:


(Asterisk) #13

Birek - na forum używamy polskiego języka