Serwer/System nie widzi zew. IP, problem z ARP -- zał. LOGI


(Morfi7777) #1

Witam !

Od wczoraj pojawił się problem z siecią, a konkretnie z połączeniami sieciowymi.

Nie mogę połączyć się ni z serwerem TeamSpeak ni z serwerem Ventrilo nowo założonym -- tak jakby był problem z DNS, ale wątpie bo TPSA odswieża je co 12h a problem już będzie miał drugi dzień.

Do tego przy kliknięciu PPM na połączenie lokalne -> Napraw najpierw przerywał to błąd z czyszczeniem pamięci DNS, a teraz przerywa przy czyszczeniu pamięci ARP

Do tego, kiedyś jak zakładałem serwer TeamSpeak u siebie, zawsze były pokazane 2 IP wew. i zew.

ip.jpg

Teraz nie ma tego zew. IP, jest tylko wewnętrzne.

Nie wiedziałem za bardzo które logi są najważniejsze dlatego wrzucam wszystkie z przyklejonego tematu :slight_smile:

HiJackThis

Log: http://www.wklejto.pl/15640

Hasło: 12345

Silent Runners

Log: http://www.wklejto.pl/15641

Hasło: 12345

HaxFix

Log: http://www.wklejto.pl/15642

Hasło: 12345

Info: Od razu wykonałem czyszczenie automatyczne

SmitFraudFix

Log: http://www.wklejto.pl/15643

Hasło: 12345

Look2Me-Destroyer

Log: http://www.wklejto.pl/15644

Hasło: 12345

Info: Nic nie znalazł

ComboFix

Log: http://www.wklejto.pl/15645

Hasło: 12345

Z góry WIELKIE dzięki za sprawdzenie tego co niezbędne :slight_smile:

Pozdrowienia


(Agatonster) #2

Morfi777 ,

Zapoznaj się z tematem Ważny komunikat dotyczący tytułowania tematów - popraw tytuł na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Gutek) #3

Combo i inne logi Ok


(Morfi7777) #4

Dzięki wielkie, zostawie jeszcze skanowanie na nocke, może coś znajdzie