a wiec mam problem z bateria do tego telefonu trzyma mi 2 dni i to gora hartowalem ja dobrze wiec powinna chodzic prawidlowo
nie wiem czy da sie cos zrobic czy tylko reklamowac
pozdro jakies madre pomysly to zapraszam
sfagier
a wiec mam problem z bateria do tego telefonu trzyma mi 2 dni i to gora hartowalem ja dobrze wiec powinna chodzic prawidlowo
nie wiem czy da sie cos zrobic czy tylko reklamowac
pozdro jakies madre pomysly to zapraszam
sfagier
a ten c65 sąd go kupiłeś? i kiedy
Nom właśnie moze juz poprostu jest troche stara ta bateria. Po pewnym czasie ciąglej eksploatacji każda bateria/akumulator traci na wydajności. Więc moze zastanów sie nad wymianą
sam mam ten telefon od 3 miesięcy i trzyma mi 4 dni, pomimo użytkowania, eski i gadanie. Wielu narzeka na baterie w tym telefonie, ale mi jakoś śmiga dobrze. Co do trwałości baterii, to nigdy nie spotkałem się w swoim przypadku ze zmniejszoną trwałością, może dlatego że zawsze ładowałem je, gdy telefony prosiły oto. Pozdrawiam
chocbys ladowal baterie niewiadomo jak dobrze to i tak traci swoja zywotnosci.
o sorki ze nie napisalem jak by byl uzywany to raczej bym nie pisal na forum, ale telefo jest nowy sam go wyjmowalem z pudelka razem z nowa bateria oczywiscie
gora 2 miechy go posiadam
i po 2 miesiacach raczej wymieniac jej nie bede pozdro
heh no to jak jest nowiutka bateria, to moze poprostu często duzo kozystasz z niego; dzwonisz, grasz, robisz zdjęcia dlatego musisz łądować po dwóch dniach,
tak czy siak nie wydaje mi sie by sensownym rozwiązanie było by skłądanie reklamacji, ale oczywiście zawsze mozna isc do salonu i sie popytać :]
no wiesz moj kumpel ma podobnego siemensa tylko bez aparatu ,kozysta z niego podobnie jak ja, a bateria trzyma mu tydzien
wiec troszke mnie to denerwuje jak co chwile musze go ladowac :shock:
ale skąd go masz komis salon alegrgo???
:o Chyba formowałem
bez obrazy ale znajomy kupił c65 i jest on do bani ale jest lepsza wersja c65v tylko do kupna zagranicą
Kolega zakupil ten sam telefon.
Rowniez mial duzy problem z bateria.
Poszedl i wymienil ja na inna.
Teraz trzyma mu troche dluzej.
Jednak bateria jest mala jak na taki telefon.
Jesli chcemy zeby trzymal on nam dluzej to lepiej kupic wieksza baterie.