Sims - zacinanie się grę

a co ma zasilacz do gry

co ma pomuc reinstalacja systemu jak to z grą jest problem a nie z sysemem

może wiatraczek od zasilacza ( albo on sam w środku ) sie zapchał kurzem , i trza go przeciśnić…może nie dostarcza zasilacz dostatczenej mocy podzespołom komputera

Albo komp zakurzony, albo karta grafiki się wali… A może masz jakiegoś wirusa ??

komputer czysty :frowning:

a może spróbuj na innym kompie je zainstalować i sie zobaczy czy to wina simsów czy Twojego sprzętu

hejka !!

dodatków nie kopiuje się do folderu download tylko klika się w plik dodatku i instaluje… W folderze download są jedynie dodatki, które pobierasz ze strony ea przez grę

Sprubój wgrać dodatki tak jak Ci napisałem i jak dalej gra się będzie dalej zawieszać to skopiuj folder EA games(dzięki temu zastaniesz grę w takim stanie w jakim była przed odinstalowaniem czyli będziesz miała wszystkie domy jakie stworzyłaś itd itp) znajduje się on w c:\Documents and Settings\Twoja nazwa użytkownika\dokumenty np. na pulpit i odinstaluj całą grę i zainstaluj ponownie. Potem po instalacji gry kopiuj folder ea games spowrotem na swoje miejsce

czytałam że sie te dodatki sie kopiuje do folderu download … nawet jak dodałam tylko 5 dodatkow do tego folderu to gdy uruchomiłam simsy to sie nie zacinaly a gdy juz dodalam wiecej dodatkow to sie zacinaly i wlasnie mi chodzi o to zeby mozna bylo dodawac duzo wiecej dodatkow a simsy zeby sie nie zacinaly

wszędzie pisze że sie te dodatki sie kopiuje do folderu download … nawet jak dodałam tylko 5 dodatkow do tego folderu to gdy uruchomiłam simsy to sie nie zacinaly a gdy juz dodalam wiecej dodatkow to sie zacinaly i wlasnie mi chodzi o to zeby mozna bylo dodawac duzo wiecej dodatkow a simsy zeby sie nie zacinaly

Nie wiem, moża ja źle pamiętam bo dawno nie grałem w tą grę… Skoro tak sytuacja wygląda to jest wszystko ok poprostu gra zwalnia po dużej ilości dodatków bo z logiki wynika, że skoro jest dużo dodatków, to gra potrzebuje trochę czasu na wczytanie ich… i chyba nie ma na to żadnego spsobu

Pliki o rozszerzeniach: .package, .Sims2Pack, .Sims2Skins powinny się znaleźć w katalogu Moje Dokumenty\EA Games\The Sims 2\Downloads.

Jeżeli nie widzisz u siebie katalogu Downloads, to stwórz go i przegraj doń rozpakowane pliki.

Pliki .package wgrane do katalogu Downloads automatycznie znajdą się w grze. Pozostałe, na przykład .Sims2Pack, musisz najpierw zainstalować. Zrobisz to, dwukrotnie klikając na wybranym pliku lewym przyciskiem myszy. Wyświetli się okienko z informacjami na temat danego elementu. Wybierz widoczny u dołu przycisk Instaluj, aby zainicjować ten dodatek

aha dzienx :slight_smile:

http://www.gamestar.pl/artykuly/49040.html - anita94 myślę,że Ci sie to przyda :slight_smile: