Skaczący ping


(Adamos1414) #1

Witam.Wiem, że ten team był wałkowany miliard razy, ale przeczytałem już tyle tematów i nic nie znalazłem.Otóż jestem w sieci radiowej już od 4 lat, lecz dopiero od miesiąca mam skaczący ping.Wiem, że ten internet nie jest najlepszy, jednak nigdy tego nie było i kolega z tym samym internetem nie ma z tym problemów(mieszka 50m dalej).

Ping w cmd wygląda tak:

Microsoft Windows XP [Wersja 5.1.2600]

© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

Badanie onet.pl [213.180.141.140] z uľyciem 32 bajt˘w danych:

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=39ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=35ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=35ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=33ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=37ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=38ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=36ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=1284ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=34ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=35ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=49ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=33ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=35ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=32ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=672ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=37ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=102ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=1826ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=40ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=37ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=37ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=32ms TTL=57

Odpowied« z 213.180.141.140: bajt˘w=32 czas=35ms TTL=57

Komputer skanowałem wymieniłem antenę i kartę sieciową na nową i dalej to samo.Wcześniej używałem programu do usuwania wirusa “Conficker” i działało, lecz teraz nawet po usunięciu tego wirusa dalej to samo.Zablokowałem niektóre porty przez WWDC więc może to też ma coś wspólnego.

Na życzenie mogę wstawić logi z OTL.

Z góry dzięki