Skrypt do downolandu


(system) #1

no więc tak chodzi o to że wszystko co jest do pobrania musi wymagać logowania czyli np: klikasz w dział filmiki i wyświetla ci się okienko z logowaniem bądź rejestracją i tak do wszystkiego co jest w dziale pobierz na http://www.--------.pl


(Cudny) #2

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=55147


(system) #3

ale teraz mi chodzi o inny jak załważyłeś


(Cudny) #4

Nie zabardzo rozumiem o co innego moze ci chodzic??

Ja rozumiem to tak:

wchodze na twoja str.

i pojawia mi sie zapewne piekny panel no i potem klikam na odnosnik download i wyswietlaja mi sie wspaniale rzeczy do pobrania.

No i jak klikam np. na pobierz wspanialy probram wyswietla mi sie str.logowania lub rejestracji tak??

Jesli tak to zobacz ten link i pokombinuj z nim ;] bo poprostu zmieniasz index.php na np. download.php i masz to samo a dziala u ciebie

Jak chodzi o cos innego to sprecyzuj bo nie czaje

pzdr


(adam9870) #5

Zajrzyj do tego topicu :mrgreen:


(Cudny) #6

Hehe

w tym topicu skrypt JavaScript ktory podal adam9870 jest delikatnie mowiac prosty do zlamania ;]

prawy przycisk myszy - pokaz zrodlo strony i znasz haslo :smiley:

takie rzeczy to tylko php

pzdr

Złączono Posta : 28.12.2005 (Sro) 20:08

Ponizej jest link do skryptu mojego autorstwa w php - w miare bezpieczny ;D

Haslo to: TwojeHaslo

http://webmaniak.vel.pl/test/skrypty/pa ... ania/p.php

Pobrac go mozna ze str. http://www.webmaniak.net w dziale sktypty

Pzdr