Skrypt galerii


(Zisadm) #1

Siema, na swojej stronie chciałbym mieć galerie. Chciałbym zeby mozna bylo komentowac i oceniac ewentualnie coś tak jak tu:

http://hardstyle-qlinic.com/index.php?option=com_zoom&Itemid=36&page=view&catid=24&key=6&hit=1

Tutaj jest fajnie zincludowany ten skrypt w strone. Wiecie jak to zrobic ? Albo macie jakis skrypt ? (oprocz ImGallery :/)


(Ffuzzyq) #2

witam!!

Kurcze... jak bym miał więcej czasu to mógłbym się pobawić w coś takiego... ale niestety cierpię na notoryczny brak czasu :confused:

Ale nie przeczę że jak znajdę troszkę czasu to coś nadrukuję :wink:

Podaj adres twojej site oblookam :slight_smile:

Pozdro 600!


(Superminiek) #3

Ale niezle to wyglada... wydaje mi sie latwo to z tym nie bedzie, mozna niby styl "zapozyczyc" ale co z tego jak obsluga tego wszystkiego bedzie skomplikowana...jakby co to dajcie cynk jak ktos cos zamota :smiley: