Skrypt logowania wykorzystujący sqlite


(Polko P L) #1

Witam! Poszukuję przykłądu skryptu logowania na hasło (do panelu admina) kozystającego z bazy SQLite.


(Balon) #2

to moze byc kazdy skrypt w sumie i mozesz skorzystac w nim zamiast zwyklego logowania, z pakietu PEAR dzieki ktoremu mozesz przystosowac skrypt do logowania pod dowolna baze


(Azpr) #3

http://www.google.pl

http://www.hotscripts.pl


(Misterdam) #4

AZPR staraj się nieco bardziej, polkO potrzebuje skryptu, a nie adresu do google.

Albo może lepiej w tym wypadku w ogóle się nie staraj :!:

polkO zobacz pod tym linkiem


(Azpr) #5

misterdam hehehe a Ty niby co zrobiles? :smiley: hehe


(Misterdam) #6

Jakbyś to może przeczytał to byś zauważył że to są konkretne linki do stron z panelami admina SQlite :!:


(Azpr) #7

misterdam a jakbys pomyslal to bys wiedział o co mi chodzilo... podalem mu link do google tak samo jak Ty, pisać chyba potrafi, wiec szybko by znalazl :slight_smile:


(Balon) #8

tak sie zastanawiam po co w kazdym poscie podajecie google.pl :stuck_out_tongue: moze dlatego ze sami nie wiecie jak to rozwiazac ? :twisted: .... jak nie wiesz to nie pisz ;p złota zasada :wink: