Smarty -> problem


(Skip6) #1

mam problem otóż gdy loguję się na swojej stronie to wyskakuje mi to Screen

jak się tego pozbyć??prubowałem usunąć debug.tpl ale wtedy smarty nie działał :frowning:


(lazikar) #2

Wgrałeś wszystkie pliki???

Brakuje ci jakiegoś pliku tpl.


(Skip6) #3

Wgrałem wszystkie pliki i nadal wyskakuje mi te okienko


(lazikar) #4

A w pliku config sprawdzałeś czy sa poprawne dane???


(Skip6) #5

Mam to:

mysql_connect("localhost","admin","hasło");

mysql_select_db("baza");

include('Smarty.class.php');

?>


(lazikar) #6

mysql_connect("localhost","admin","hasło"); //Tu zamias admin i hasło wpisz swoje dane do bazy sql

mysql_select_db("baza"); //Tu wpisz nazwe bazy.


(Skip6) #7

właśnie tak zrobiłem!! ale te okienko wyskakuje tylko mi i bardzo przeszkadza bo po naciśnieciu na każdy link na mojej stronie mi wyskakuje


(lazikar) #8

Ten plik includuje 'Smarty.class.php'. Masz taki plik????


(Skip6) #9

mam wszystkie pliki bo czytałem manuala, ale nie znalazłem tam mojego błedu


(lazikar) #10

A czy w plikach masz ten o którym mowa w bledzie. Z identyczną nazwą w głównym folderze????

A tak apropo baze wgraleś???


(Skip6) #11

mam ten plik to jest debug.tpl a baze wgrałem (inaczej bym się nie zarejestrował) :smiley: