speedXP - program do przyśpieszenia kompa

Chciałbym wszystkich ostrzec, przed oszustwem z tej strony, której się pobiera ten program.

Piszą, że koszt jednego SMS jest tylko 0,50 zł netto, 0,61 brutto

Ale tak naprawdę, to kosztuje 25 zł netto, 30,50 zł brutto i trzeba wysłać tam 2 SMS-y.

Rozbój w biały dzień, niestety stałem się ofiarą tego przestępstwa.

Już o tym było.

Trzeba było myśleć przed a nie po. Cenę wysyłanej wiadomości też bez problemu można określić przed jej wysłaniem. Ale jak ktoś nie myśli… to niech płaci. Ja i pewnie wielu innych wcale Ci nie współczujemy.

po co płaciłeś, jak podobne programu można ściągnąć za darmo i legalnie użytkować…

Skoro uważasz, że jest to przestępstwo - zgłoś sprawę na policję lub do prokuratury. Ukrywanie przestępstwa też jest przestępstwem.

Nie donoszenie o przestępstwie NIE JEST przestępstwem. To nie PRL.

trzeba umiec czytac koszt smsa masz zapisany w numerze 91xx 1,22zł,92xx 2,44zl,i tak dalej,numery 5 cyfrowe sa wielokrotnie droższe niż 4 cyfrowe

Wydaje Ci się - każdy ma obowiązek zgłosić do odpowiednich organów zaistniałe przestępstwo - w innym przypadku może być oskarżony np. o współudział w danym przestępstwie. Nie myl donosicielstwa ze zgłoszeniem działań niezgodnych z prawem.

Ja też niestety dałam się załatwić jak gówniara,a swoją drogą za głupotę się słono płaci.Już nic się z tym chyba nie da zrobić,jak wyszło że opłata 61 groszy i że jest tylko symboliczna na kawę dla obsługi to pomyślałam dlaczego nie.A teraz ciekawi mnie tylko gdzie oni tą kawe pija,bo sądząc po cenie to chyba na księżycu.Morał z tego jest tylko jeden - MĄDRY POLAK PO SZKODZIE! !!