Spowolniony komputer, Dr Web Cureit nic nie znalazł

Witam,

od kilku tygodni mam problem z komputerem, gdyż coś jakiś czas strasznie “zamula”, zawiesza się tak na kilka minut, chwilę później dobrze działa, by znowu spowolnić. Mam również problem z portami usb, czasami nie widzi modemu na usb, czy pendrive. Dopiero po restarcie systemu, urządzenia są widoczne.

Wcześniej borykałem się z Sality, jednakże udało mi się wyleczyć kompa, korzystałem wtedy z Dr Web Cureit oraz AVG Removal Tool. Przez kilka miesięcy było w porządku.

Skanowałem ostatnio cały komputer Dr Web Cureit i nic nie znalazł, tak samo jak AVG Removel Tool. Przed momentem housecall skończył skan i nic nie znalazł.

Zrobiłem skan OTL, poniżej zamieszczam log. Czy mógłby, ktoś rzucić fachowym okiem i sprawdzić, czy na prawdę nie ma żadnych syfów.

http://www.wklejto.pl/78271

Monitorując wykorzystanie pamięci RAM to przy takich “zamuleniach” bardzo dużo pamięci zabierają procesy: svchost.exe oraz WLTRAY.EXE (oprogramowanie do wifi)

Z góry dzięki za pomoc,

Kamil

Osobiście używam Avasta,nie muli.Do ciasteczek i innej ,drobnicy, spybota.A z AVG DAWNO zrezygnowałem bo się nie sprawdzał.Przeskanuj kompa i zobaczysz czy coś znajdzie.Ja od dwóch lat nia mam N I C ! :smiley: