SpyBot - Search & Destroy 1.4 - Problem?


(Zizi) #1

Zainstalowałem najnowszą wersję SpyBot - Search & Destroy 1.4. Przy próbie aktualizacji wykrywa mi tylko serwer w Australi. :cry: We wcześniejszej wersji było ich chyba z dziesięć.Czy u was jest podobnie. :cry:


(Miet55) #2

Nawet nigdy nie zwracałem na to uwagi, dziś patrzę i nie mogę wybrać żadnego serwera. Po prostu nie ma. Co za tym idzie nie mogę nawet sprawdzić aktualizacji.


(fiesta) #3

U mnie dokładnie to samo, może o jakiś błąd programu i trzeba czekać na oprawkę producenta, bądź jakieś chwilowe kłopoty z serwerami.


(Asterisk) #4

Sprawdzałem - przy próbie szukaniaa

aktualizacji mam zawieszenie.

Być może coś jst z serwerami

Strona domowa też nie działa

PS

A co to ma wspólnego z tematem ??


(Miet55) #5

Od czasu instalki, raz go uaktualniałem. Przyznam się, że nie zwracałem nigdy uwagi odnośnie wyboru serwerów. Myślałem, że coś mi się skrzaczyło. Przed chwiłą odinstalowałem i ponownie zainstalowałem jednak dalej to samo, nie widać serwera. Całe szczęście, zapamiętał ostatnią aktualizację :smiley:

P.S.

Jako, że strona domowe też nie działa proponuję nie "grzebać " tak jak ja to to zrobiłem, lecz uzbroić sie w cierpliwość :?


(m89) #6

ja dziś wersję 1.3 aktualizowałem więc serwery są sprawne chyba że teraz padły


(Miet55) #7

No to w czym problem, sprawdź i podziel się z nami wiadomością czy teraz da radę aktualizować :stuck_out_tongue:


(Kristof 26) #8

1.3 aktualizacja bez problemu


(Miet55) #9

Być może za aktualizację wer.1.4 odpowiedzialny jest inny serwer, hmmm


(sdar) #10

Witam, podczas próby aktualizacji wyświetla mi następujący komunikat:

sb140qq.png

Sdar


(Miet55) #11

Żadna nowość, cały czas o tym samym piszemy 8)


(sdar) #12

Oczywiście, ze piszemy o tym samym. Chciałem jednak upewnić się, czy "objawy" są takie same, bo Zizi pisze o dostępie do serwera w Australii, Asterix pisze o zawieszeniu a posiadacze wersji 1.3 problemu nie maja wcale :wink:

Wychodzi jednak chyba na to, że trzeba cierpliwie czekac :wink:

Sdar


(Zizi) #13

CO do tego co napisałem próba aktualizacji u mnie trwa około 4 do 5 minut.Wtedy nagle znajduje jedynie serwer w Australi,jednak nie widzi żadnej aktualizacji. :cry: :cry: Instalowałem go na wcześniejszą wersję 1.3 i w tej wersji znajdował około dziesięć plików do aktualizacji.Nie zaktualizowałem tej wersji tylko narzuciłem najnowszą. I tu już nie widzi żadnych plików.Wychodzi że z tą wersją jest coś nie tak. :cry: :cry: Wróciłem do starszej.


(system) #14

Aktualizacje w najnowszej wersji tego programu juz dzialaja :!: :!:


(Miet55) #15

Tak nawiasem to co zaznaczacie do zaktualizowania? Ja zaznczam "Detection rules" czy to starcza?


(system) #16

Ja zaznaczam wszystko :!:


(Damian) #17

Ja również zaznaczam wszystko, ale oczywiście zbędne są aktualizację typu nowych wersji językowych pomocy etc.

Zaznaczaj wszystko związane z ochroną...


(Kristof 26) #18

Witam. Czy możecie pobrać aktualizacje Spybot - Search & Destroy 1.4 bo u mnie już od 3 dni jest error 11004 i nie pokazuje żadnego serwera


(fiesta) #19

Wszystko jest Ok

Przed chwilą robiony zrzut:

spyboot8cz.png