SpyShelter - skandal, że go nie ma w bazie programów!

http://goo.gl/uF1Ds

Pojawiła sie kolejna wersja polskiego programu SpyShelter. W testach uchodzi za najlepszy na świecie tego typu soft. Wstyd, że do tej pory nie ma go w bazie programów. Występuje on w wersji darmowej (w 100% skuteczna i przydatna) oraz w wersji płatnej.

POLECAM!

Scafander…nie skracaj linków, to nieeleganckie i generalnie ostrzega się przed klikaniem w nie…to po pierwsze :slight_smile: Po drugie masz rację…to niemal zakrawa na skandal i niemal na jakiś dziwny upór redakcji. Już z miesiąc temu pisałem do redakcji DP z propozycją zamieszczenia programu na portalu…bez odzewu.

Zadziwia to tym bardziej, że program jest polski, na naprawdę światowym poziomie…potwierdzają to noty na różnych portalach i wysokie oceny na fachowych forach…i w porównaniu z dotychczasowym “liderem” czyli Zemana AntiLogger oferuje bardziej wszechstronną i skuteczną ochronę. Mam wrażenie, że redaktorzy uprawiają dziwną politykę wstawiając na portal różne “ciekawostki”, a nie wstawiając naszej rodzimej, wyśmienitej produkcji. Mam SS w obydwu wersjach - pełnej płatnej i darmowej - i nie mam do programu żadnych zastrzeżeń. Jest czytelny, łatwy w obsłudze, po polsku, skuteczny i lekki dla systemu…czyli same zalety.

PS…od wczoraj jest nowa wersja oznaczona nr 5…bardziej rozbudowana i jeszcze bardziej chyba skuteczna…potwierdzą to na pewno testy.

Poniżej jest poprawione tłumaczenie wersji 5.0 Free, wystarczy podmienić plik.

OK, nie skrócę linku tym razem :wink:

http://www.speedyshare.com/files/25454601/Polish.lng

Jest takie bardzo często dobrze sprawiające się polskie powiedzenie, że jak nie wiadomo o co chodzi, to dobrze wiadomo o co chodzi :slight_smile:

wiesz ja kiedyś pisałem do nich maila z propozycją programu do obsługi BlackBerry to też nie dostałem żadnego odzewu…więc nie liczyłbym że program sie szybko tu pojawi…

A czy wersja bezpłatna SpySheltera nadal tylko na 32 bity?

Niestety tak:/

Zemana Antilogger też nie ma ale ważne ze są potem tematy na forum

• chyba mam keyloggera -

Oj redakcjo redakcjo [-X

:stuck_out_tongue:

Wywalenie tego tematu z BEZPIECZEŃSTWA w kąt forum mówi samo za siebie. :evil:

No jak na zawołanie: keylogger-jak-usunac-trace-hasla-t424280.html :smiley:

A tak przy okazji zauważył ktoś że w Revo Uninstaler pojawiło się okienko z logiem Zemana Antiloger przez które można wejść na stronę Zemany i ściągnąć ją :?:

Witam dzisiaj zaktualizował mi się programik do najnowszej wersji 5.00 moim zdaniem świetny monituje wszystko niczym firewall ale doszła jeszcze jedna opcja: jest zezwól zablokuj i “terminate” wie ktoś czemu to służy?

Pozdrawiam :slight_smile:

Tu masz aktualne spolszczenie :

Ponieważ wszystkie tłumaczenia są robione przez użytkowników i dlatego są opóźnienia - to z linku spolszczenie będzie standardowe w kolejnej wersji :wink:

A terminate można tłumaczyć jako “Zakończ” czyli po prostu zakończa pracę procesu który wywołał monit SpySheltera :wink:

Eru dziękować już całość spolszczona :wink:

Pozdrawiam.

jak ktoś nie zapłąci to nie bedzie na liście

Ja dziękuję za takie coś, skoro program “polski”, a najnowsze wersją nie są w tym języku.

Boże i kolejny się o to samo pluje ile wam można tłumaczyć że żeby się wybić na ogólnoświatowym rynku to program musi być po ENG a nie PL - najpierw chcieli zaistnieć w świecie dopiero potem robić tłumaczenia ale użytkownicy już podrzucili to jest :stuck_out_tongue:

Swoją drogą ja tam mogę poczekać dzień lub 2 na nowe spolszczenie niż narzekać jak wy… Poza tym program jest rewelacyjny i uznany w świecie - wreszcie czymś porządnym zaistnieliśmy w świecie bezpieczeństwa :smiley:

@sla17

O co biega?? !!

Skoro wszystko jest po polsku, to po jakiego grzyba robią spolszczenia, hę?

Bo robią niedokładne spolszczenia i trzeba za nich poprawiać.

Jest już wersja 5.01