Maurycy1998 , pobierz powyższy plik na pulpit, wypakuj/wyodrębnij wszystkie pliki które są w środku do nowego pustego folderu .Zawartość ma wyglądać i wygląda tak:
Są różnice w zawartości folderu ,w zależności od systemu ? Niemożliwe…Sprawdź dokładnie czy dobry folder masz na zrzucie,a widzę że nazwa się nie zgadza ,powinna być “NVIDIA nForce Networking Controller_067.005.003” .Wypakuj sobie pod Windows 7 ,skopiuj na pendrive i przenieś na XP.
Albo ja nie kumaty jestem albo nie wiem…Można trochę jaśniej ? Powyższe sterowniki nic nie dały ? Czy coś dały ,a znowuż po instalacji sterowników do modemu “internet zniknął” ?
Może kontroler jest uszkodzony , może kabel/wtyczka ? Lepiej będzie jak ktoś coś zaproponuje w poście - Ty w następnym opiszesz co się stało/działa/albo nie działa…wyskoczył taki i taki komunikat…
Ej , mam pytanie jak zrobie formata jeszcze raz to mozesz mi podac kroki co sciagnac od poczatku zeby miec neta?
Plis.
– Dodane 20.05.2012 (N) 17:12 –
Dobra , zrobilem sam to jak wiesz to powiesz jak sie tworzy polaczenie?
– Dodane 20.05.2012 (N) 22:27 –
Ej zrobilem wszystko co trzeba zaistalowalem sterowniki zainstalowalem plyte od routera i mi wyskakuje cos takiego error609 jak jak stworzylem siec niby cos zle ale wszystko mam dobrze niewiem oco chodzi error i 60 sekund trzeba czekac! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: