Sterownik Ethernet nvidia nforce networking controller 4.1.6

http://server05.driveridentifier.com/da … 05.003.zip

Maurycy1998 , pobierz powyższy plik na pulpit, wypakuj/wyodrębnij wszystkie pliki które są w środku do nowego pustego folderu .Zawartość ma wyglądać i wygląda tak:

Przechwytywanie.JPG

prawy na pliku o nazwie nvrisxp.inf zainstaluj.

zrobilem to co powiedziales w folderze mi wyskakuje 1 plik ma na imie mshdc (NIE MAM ZADNEGO STEROWNIKA!)

Dodane 19.05.2012 (So) 20:51

ale na notebooko windows7 mi wyskakuje to co tobie a na tamtym xp tylko 1 plik :frowning: ?

Dodane 19.05.2012 (So) 21:13

Są różnice w zawartości folderu ,w zależności od systemu ? Niemożliwe…Sprawdź dokładnie czy dobry folder masz na zrzucie,a widzę że nazwa się nie zgadza ,powinna być “NVIDIA nForce Networking Controller_067.005.003” .Wypakuj sobie pod Windows 7 ,skopiuj na pendrive i przenieś na XP.

Dobra wiem zakoncze prace jezeli mi pomozecie znalesc tego:

HSP56 World MicroModem 8.0.11.3

Bede wdzieczny za pomoc :slight_smile:

Pierwszy z góry “Hewlett-Packard - Compaq”

klik klikasz download ,na dole w ikonkę download > dostajesz link.

albo ten

Siema zrobilem to co powiedziales + sciagnolem sterownik do modema i mi internet zniknol ■■■??

W jaki sposób zniknął Ci internet ? :smiley:

2 dni robilem wszystko co mozna zrobic na windowsie xp hahaha ale no niewiem zniknol :frowning:

mi net nie dziala mi pisalo kabel sieciowy jest odlaczony.

Albo ja nie kumaty jestem albo nie wiem…Można trochę jaśniej ? Powyższe sterowniki nic nie dały ? Czy coś dały ,a znowuż po instalacji sterowników do modemu “internet zniknął” ?

Może kontroler jest uszkodzony , może kabel/wtyczka ? Lepiej będzie jak ktoś coś zaproponuje w poście - Ty w następnym opiszesz co się stało/działa/albo nie działa…wyskoczył taki i taki komunikat…

Dobra , zrobie formata jeszcze raz i to co wy mi powiedzieliscie zrobie krok po kroku.

Pierwsze co zrób to przeczytaj dokładnie i wykonaj to co opisane w tym poście: sterownik-ethernet-nvidia-nforce-networking-controller-t489028-15.html#p3080389

Ej , mam pytanie jak zrobie formata jeszcze raz to mozesz mi podac kroki co sciagnac od poczatku zeby miec neta?

Plis.

Dodane 20.05.2012 (N) 17:12

Dobra , zrobilem sam to jak wiesz to powiesz jak sie tworzy polaczenie?

Dodane 20.05.2012 (N) 22:27

Ej zrobilem wszystko co trzeba zaistalowalem sterowniki zainstalowalem plyte od routera i mi wyskakuje cos takiego error609 jak jak stworzylem siec niby cos zle ale wszystko mam dobrze niewiem oco chodzi error i 60 sekund trzeba czekac! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: