Mój problem polega na tym, że dzień wcześniej zainstalowałem sobie Windowsa 10 na moim laptopie, i po instalacji AMD Catalyst sterowniki się pobirały, na na końcu karta AMD Radeon HD 6520G mam koło niej wykrzyknik a karta AMD Radeon HD 7600M Series pisze “Brak zainstalowanych sterowników tego urządzenia” a gdy dam aktualizacje to pisze że mam najnowsze sterowniki
Laptop Asus k53tk (Miałem windows 7)
To na początek odinstaluj wszystkie sterowniki AMD zrestartuj kompa i zainstaluj ponownie nowe
Jak zainstalowałem Catalysta on nowa po tym jak odinstalowałem te sterowniki to pisało że nie może znaleźć pliku INF, a jak go włączam to wyskakuje informacja “Nie jesy zainstalowany żaden sterownik graficzny AMD albo sterownik AMD działa nie prawidłowo. zainstaluj…” a jak włącze karte 6520g to pisze że działa prawidłowo a Ta druga to samo
Nie wiem dlaczego się tak dzieje
Pytanie retoryczne: NIE instalujesz Catalysta z 2018, parwda?
Instaluje ze strony Amd
I co ja mam z tym plikiem zrobić?
Bo dałem “Others” bo ja nie mam ani win 7 ani win 8
Bierz windows 8, pod 10 nikt nie psize do tak archiwalnych kart, jest spora szansa, ze w nowych catalystach już do 6xxx nie ma driverów i trzeba stare.
Jak dam “Setup” to pisze ze nie może znaleźć “msvcp100.dll” a potem “mcvcr100.dll” a potem “mfc100.dll” i a jak dam za każdym razem ok to nic się nie dzieje:(
Ale może to być spowodowane tym że nie wypakowałem, i teraz wypakowuje
Kocham cię <3, wszystko działa, dobrze że pisałem tutaj i akurat trafiłeś na mój problem
Spoko, cieszę się, ze Twój dziadek-laptop wraca do szeregu, a nie karmie Trola
Dobrze powiedziane “dziadek” służy mi od 6 lat
Pomyłka, służy mi 6lat