Sterowniki do monitora Mag innovision

Witam

Szukałem juz wszędzie tych sterowników i nie moge znaleść chodzi o nonitor CRT Mag innovision 786PF2 bardzo proszę o pomoc chodzi o stery pod XP

Pozdrawiam

a to nie jest przypadkiem urządzenie PnP? po co ci te sterowniki?

nie moge zmieniac odswiezania bo sie wyłacza:/ na plug and play nie dziala dobrze

jak się wyłącza po ustawieniu odświeżania, to znaczy, że takiego odświeżania nie obsługuje.

wiesz wlasnie ze obsluguje bo chodzilo na 85Hz to czemu po reinstalce windy juz nie chce chodzi sprawdzalem na stronie producenta i w ksiązce od monitora i przy rozdzielczośc 1024X768 ma miesz 85Hz i tak chodzil zaluje ze przed reistalka windowsa u dziewczyny nie skopowalem serowników ale do glowy mi nie przyszło że będzie problem z nimi :frowning:

Mefiusz ja bym się dopatrywał problemu w sterownikach do karty graficznej.

hmmm omegi zainstalowalem u mnie w domu na moim starym poczciwym daewoo 1703B chodzilo bez problemu :confused: bo robilem tego kompa w domu tym bardziej ze nigdy nie spotkalem sie zeby monit nie chodzil na plug and play :confused: moze faktycznie chodzi o serownik do karty ale szczerze wątpie moze coś siedzi w rejestrze ? Jakbym mial sterownik do monitora to byloby git a tak to musze sie meczyc bo nigdzie go nie ma :confused: moze ktos ma ten sterownik albo masz zainstalowany jakis inny do tego monitora ?

Podaj mi swój e-mail to ci prześlę sterowniki, jeśli nadal ich potrzebujesz … mój subdemon@gmail.com

tak sa potrzebne mail juz poszedl