mam taka klawiaturę, złącze usb, ale sterowniki dostałem do interfejsu ps/2. wie ktoś skąd można ściągnąć sterowniki do tej klawiatury pod usb?
co lepsze na stronie producenta napisane jest że ten model ma złącze ps/2 
mam taka klawiaturę, złącze usb, ale sterowniki dostałem do interfejsu ps/2. wie ktoś skąd można ściągnąć sterowniki do tej klawiatury pod usb?
co lepsze na stronie producenta napisane jest że ten model ma złącze ps/2 
no właśnie nie wiem co to, skoro wyraźnie napisałem że interfejs mam na usb, a te sterowniki co podałeś to są do ps/2
Przeczytaj i zastanów się co napisałeś
podałeś mi sterowniki do modelu z interfejsem ps/2 a moja klawiatura jest z interfejsem pod usb
a próbowałeś je instalować czy Ci się nie chciało?
próbowałem:) podejdźmy poważnie do tematu:)
to napisz do producenta, albo idź do sklepu z reklamacją że klawe masz usb a stery ps2 :] albo powinni Ci dać stery pod usb albo te stery ps2 są dobre i pasują także do usb
no właśnie nie pasuja:/ jeśli już miałbym tam pisać do nich, albo reklamację składać to chyba sobie daruję
a nie dostałeś przypadkiem przejsciówki usb–>ps2 ?
nie dostałem
to napisz do modecoma, co Ci zależy, a może akurat Ci jakoś pomogą/wyjaśnią sprawę
Siema. A ma ktoś pomysł co zrobić w przypadku, zmiany systemu na Win7? Widzę, że podstawowe klawisze działają, niestety operacyjne nie za bardzo a nie płaciłem 70zł za zwykłą klawiaturę… Według polityki firmy Madecom zapewniali oni, że wprowadzają regularnie zaktualizowane oprogramowanie tym czasem ja mam Win7 a oni chyba nie… Czy ma ktoś jakiś pomysł co zrobić z tym fantem?