witam wszystich potrzebuje strrowniki do ati radeon HD 2400 na laptop pod wistę i skąd wziąść bibloteki directx 10 na vistę jak uaktualnic je bilbliooteki directx 10. proszę o pomoc jakies lonki do sterów na grafę poszę i do directx 10 też pozdrawiam

Strona internetowa producenta laptopa
Są wbudowane, nie trzeba niczego pobierać. W zależności od tego czy grafika wykorzystuje DirectX 9 lub 10 - włączany jest aktualny tryb
tomek7777 ,
podaj model laptopa 
nie sądzisz ze to są sterowniki do PC?
A on potrzebuje od laptopa
Chyba nieważne jest czy do lapka czy do PCta. Ważne jest pod jaką karte. Zresztą ściągnąć i sobaczyć nie szkodzi
.
model laptopa LG E50 -na stronie proucenta wczesniej patrzyłem przed wejscie na forum , ale nic nie znalazłem ,pozdrawiam i dzięki za odzew
W dniu 25.06.2008 , o godzinie 22:12 został dopisany post przez tomek7777
model laptopa LG E50 -na stronie proucenta wczesniej patrzyłem przed wejscie na forum , ale nic nie znalazłem ,pozdrawiam i dzięki za odzew
:x
no ważne, bo w lapkach są mobilne HD2400 a nie zwykłe jak w stacjonarnych :roll:
tomek7777
LG E50 czy LG E500?
podaj dokładnie model
Mi tez sie wydaje że czy laptop czy pc to w sterach nie ma różnicy.
popatrzyłem teraz model E-50 a config E-500 niewiem który to a czym się różbnią
EDIT:
Znalazłem stery do twojego lapka
(jest tylko jeden model z HD2400, twój laptop to LG E500-J-APCAY) 
wejdź na tę stronę
http://pl.lge.com/products/mobile/mobil … 00-J-APCAY
następnie Produkt>Notebook
Seria> E500-J&ED500-J/E500-K&ED500-K
System Operacyjny>Windows Vista
naciśnij Szukaj
jeśli wyskoczy ci okienko do pobrania plik main to naciśnij anuluj i jeszcze raz na szukaj
wtedy pierwszy sterownika liście będzie [Video/Vista] LG Notebook ATI Video Driver Ver 8.432.0.0 wtedy kliknij na to (prawdopodobnie znowu ci wyskoczy okienko do pobrania pliku main, znowu anuluj, i kliknij jeszcze raz na ATI Video Driver) wtedy zjedź na dół i kliknij na ATI.zip no i zacznij ściągać
Powodzenia 
PS. Nie dostałeś sterowników do lapka na płycie CD?
dostałem z lapkiem stety ale chciałem uaktualnic atez jakieo miesiąca są?sciągnąlem ten plik ati zip 
W dniu 26.06.2008 , o godzinie 18:16 został dopisany post przez tomek7777
ok dzieki wszystim za pomoc temat do zamknięcia pozdrawiam