Strona dla klubu - jak zarobić?


(Biuro) #1

elooo,

ostatnio rozmyślałem żeby zrobić stronę dla klubu regionalnego co bym musiał zrobić żeby to wypaliło ?


(Airborn) #2

pewnie musiał byś zrobić... stronę. technika dowolna. potem tylko znaleźć serwer który będzie to hostował i po problemie zasadniczo


(Agatonster) #3

Tweener

Poczytaj - Konkretne tematy... ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post.

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

W tym celu proszę użyć przycisku icon_edit.gif

Zignorowanie prośby będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Skr3czu) #4

Domena, serwer, programowanie, grafika, oryginalność ...


(Biuro) #5

ale chodzi mi o to jakby można było zarobić na takiej stronce


(Skr3czu) #6

Ale czat czy Shoutbox ?

bo ja czat to zobacz tutaj:

http://polczat.pl/


(Piotrek Płatek) #7

zrobić coś naprawdę dobrego i iść z tym do sponsorów klubu.

nie chcę być pesymistą, ale nie wróżę sukcesu z $$$$$$$$$


(Natalka3) #8

Jak byś był informatykiem to tak wtedy możesz iść do

i im przedstawić pomysł

ale znając życie moge sie założyć że nawet php nie znasz :roll:


(Destructer) #9

Skombinuj sobie FrontPage'a. Praktycznie nic nie musisz wiedzieć o tworzeniu stron. Sama kosmetyka :wink:

Poczytaj o google AdSense


(Natalka3) #10

i na tym niby ma zarobić :o :o nie bądź śmieszny :roll:


(Biuro) #11

no ale ile by mogli sponsorzy płacić ?


(Natalka3) #12

mogą ci serwer i domene opłacić a to ile ci za strone zapłacą zależy od jej poziomu wykonania


(Biuro) #13

ale jak to płacą np za kliknięcia osób na stronę ??


(Natalka3) #14

Tweener ta pewno odrazu ci milon zapłacą ja bym się cieszył jakby serwer opłacili na wiecej nie licz

Złączono Posta : 18.06.2007 (Pon) 13:28

bo i tak pewno php html nie umiesz a jeśli umiesz nawet html co sadząc po twoich postach to nie to w tym momencie jesteś śmieszny jeśli chcesz cokolwiek na tym zarobić a pewnie nawet nie slyszales o cms


(komin15) #15

W towim przypadku bardzo dobrum był by CMS juz gotowy.

Sponsorzy nie musza wiedziec o tym, nie musisz im mówić że jes to oparte na darmowym CMS'ie np. joomla tylko musisz sie nauczyć konfiguraci, zrobić templatke, instal modółów komponentów, botów bo bez tego ani rusz i podstawy HTML'a i PHP musza byc. Mozna nawet gotowy (darmowy) prohjekt graficzny (tylko wtedy nie możesz napisac design by Tweener )

Nie ch płaca za wiedze:)

ale nei wiem czy Ci coś z tego wyjdzie bo ciezko bez znajomości jezyków cos (nawet na dorym CMS'ie) zrobić