Strona internetowa


(Mathias 14) #1

Zrobilem strone internetowa w pajaczku na informe, facetka powiedziala ze nie musimy jej wkladac na serwer tylko mozemy przyniesc na dyskietce badz tez na plytce. Moj problem tkwi w tym ze przezucilem juz stronke na dyskietke tylko gdy otweram jakis odnosnik wyskakuje mi komunikat:

komunikat4pn.png

Co mam zrobic aby moc normalnie otwierac odnosniki ?? :?

z gory THX :slight_smile:


(Monczkin) #2

jakiego typu jest ten link, lub do czego si─Ö odnosi


(Mathias 14) #3

Jesli chodzi ci o odnosnik to nie wiem jaki to jest typ, ale odnosi sie do dokumentu html zapisanego na dyskietce, a gdy pisalem stronke w pajaczku sciezke do tego dokumentu dobrze napisalem.


(Daro U) #4

i niech zgadn─Ö u┼╝ywasz Firefoxa :smiley: . Musisz w pasku adresu przegl─ůdarki przed ┼Ťcie┼╝k─ů do pliku dorzuci─ç file://localhost/


(Monczkin) #5

jonias a co to ma do link├│w ??

je┼╝eli jest to html, to powinno si─Ö normalnie wy┼Ťwietla─ç, gorzej jak link jest napisany w javie - wtedy mo┼╝e to by─ç problem

proponuj─Ö Mateush aby┼Ť zamieszci┼é kod strony na kt├│rej wyst─Öpuje problem


(Polko P L) #6

jonias ma racje jak ma domy┼Ťln─ů przegl─ůdarke FF to mu si─Ö w niej otwieraj─ů linki

otwieraj strone pod IE albo muisz modyfikowa─ç linki.


(Monczkin) #7

polkO mo┼╝ecie mi to wyt┼éumaczy─ç lopatologicznie, bo chyba czego┼Ť nie rozumiem :frowning:


(Polko P L) #8

jak ma stronke i jest odno┼Ťnik na niej np. do downloadu i on da┼é a:/strona/download.html no i IE otworzy┼é by ale dla FF trzeba file://localhost/a:/strona/download.html


(Mathias 14) #9

Zmienilem na IE i wszystko dziala wielkie dzieki :smiley: