Strony internetowe


(system) #1

Witam mam problem i szlak mnie już trafia :evil: jak wchodze w neta otwieram jaką strone to wyskakuje mi że nie może wyświetlić strony dopiero po kilku odświerzeniach wyświetla sie strona o co tu chodzi???? mam przeglądarke internet explorer system win XP dzisiaj zrobiłem formata ale nic się nie poleprzyło. Jak ktoś wie o co w tym chodzi i jak to naprawić to prosze o pomoc pozdrawiam


(Jr14) #2

Jakim łączem dysponujesz??


(system) #3

łącze radiowe 155kb/s sieć lan


(Adi171717) #4

Przeskanuj kompa programami zabezpieczajacymi z vortalu, m. in. cw shredder, ad aware se, zainstaluj sobie firewalla, skanuj komputer jakims monitorem antywirusowym, samym antywirusem tesh przeskanuj komputer, i odpisz :smiley:


(system) #5

Z tymi radiowymi dostępami to jest różnie.Moja (osobista)diagnoza to ta,że raz normalnie działa połączenia a raz masz zaniżony transfer do tego stopnia,że nie może otworzyć strony.Dlatego tak to dziwacznie chodzi!Czy dostęp jest dzielony?


(system) #6

ja osobiście mam swoja antene i łącze się bezpośrednio z serwerem admina nie mam nikogo podłączonego do swojej radiówki


(Chees) #7

a masz w tym czasie uruchomione jakies programy do sciagania??


(system) #8

Już chyba zażegnałem problem aktualizowałem internet explorer i przeskanowałem programami narazie oky i mam nadzieje że tak pozostanie :slight_smile: dzięki za pomoc pozdrawiam


(pysiu) #9

a czy macie proxy na serwerze bo sie tak zdarza ze albo jak jest włączone to strony nie działają albo na odwrót jak wyłączone


(Plik) #10

tak jak wyzej pysiu, prawdopodbnie jest to wina proxy:/

mialem podobny problem ;/