Strony na FB - wymóg / brak wymogu logowania


(system) #1

Witam,

zarządzam na twarzoksiążce dwoma stronami, z jedną jest pewien problem. Otóż po wejściu na link do niej prowadzący, użytkownik musi zalogować się jeżeli chce zobaczyć jej zawartość.

Przy drugiej nie jest to wymagane (co jest mi bardziej na rękę), a obie strony są skonfigurowane praktycznie tak samo, różnią się jedynie nazwą, grafikami no i zawartością tablic.

Z czego może to wynikać, jak można wyłączyć ten wymóg bycia zalogowanym? Szukałem w dziale pomocy FB, ale coś sensownego tam znaleźć nie udało mi się.

Jeżeli ma to jakieś znaczenie dodam tylko, że jedną ze stron zakładałem ja (ta, gdzie nie ma wymogu), drugą natomiast mój znajomy.


(Vanshei) #2

Może przy zakładaniu tej strony była jakaś opcja wymogu logowania ?


(system) #3

No rzecz w tym, że nie pamiętamy, nieco minęło. Nie wiem natomiast, czy teraz o takie rzeczy pyta.

Poza tym chyba powinna być możliwość wyłączenia tego czegoś.


(Vanshei) #4

Możliwe że gdzieś jest.

Patrzyłem teraz na zakładanie strony i widzę że są różne typy do wyboru Lokalny biznes, Firma lub organizacja, itp. to może od tego wyboru zależało.