Cześć. Mam straszny problem. Otóż mój system wariuje. Nie chcą mi się otwierać aplikacje. Foldery strasznie wolną się otwierają. Jak chcę coś nagrać to przerywa i płytka jest już nie do użycia. Drukuje mi podwójnie każdy tekst. Co mam zrobić ? Wirusa żadnego nie mam. Logi są czyste. Spywara Adwara tez raczej nie mam. Rejestr wyczysciłem. Optymalizację i odchudzanie przeczytałem i zrobiłem to co tam pisało. Czy muszę więc formatować kompa? Proszę o poradę. Mam XP pro SP 2.
Może jednak na wszelki zapodaj logi z HijackThis i Silent Runners. A jak i w logach nic nie zobaczymi no to chyba format
Próbowałeś przywrócić system z Ostatniej dobrej konfiguracji ?
BTW.
Proszę zmienić tytuł na konkretny
A instalowałeś takie dodatki co upodabniaja do visty itp.?? To też w niektórych przypadkach tak działa.
Moja rada jest tak zrób przywracanie systemu.Do takiego momentu kiedy sysytem był jeszcze zdrowy i pełny sił.Albo zgraj wszystko na płyte i od nowa Windowsa.Bo na antywira nie licz jak masz mocno zawirusowany komputer to nawet najlepszy ci nie pomożę.
Po co zgrywać jak się ma wirusy to się wrzuci na nowego winda i będą też wirusy i lipa :o :o :o