Szerekość indeksu w Mozilli Firefox


(Kozbi) #1

Witam!!

Mam prośbę do wszystkich tych którzy u żywają w temacie wymienionej przeglądarki i wizytę na http://www.a-quality.pl

Czy Wam też rozjezdza się index na prawie całą szerokośc?? A po kliknieciu w jakąś kategorie wszystko wraca do normy?? Pod IE wszystko grało, tylko teraz pojawił się ów problem, jeśli ktoś zna przyczynę i sposób jak ją naprawić proszę o odp.

Pozdrawiam


(lazikar) #2

Jest dokładnie jak piszesz. :?


(Kozbi) #3

No właśnie...

Tylko czy to problem przeglądarki czy kodu?? U góry powinien być flash też sie nie wyświetla...

Ma ktoś pomysł na na prawienie błędów ??


(lazikar) #4

Kodu.

Strona jest w templates zapewne żle zrobiona. :slight_smile:


(Mztswk) #5

Proszę usunąć


(Kozbi) #6

Ta.... tak jest najprościej zgłosić i czuć się spełnionym (spełnić obywatelski obowiązek)

Czy w firefox i operze wstawia sie flasha na stronie php podobnie jak w IE html czy może inną komendą tak by się flash u góry wyświetlał we wszystkich przglądarka?? Szerokość udało mi się naprawić :slight_smile:

Złączono Posta : 06.07.2005 (Sro) 13:43

Hej, sprawa flashu została juz załatwiona :wink:

Wszystko gra :slight_smile:

Dzieki i pozdrawiam


(Mztswk) #7

Proszę usunąć


(Kozbi) #8

Nie bulwersuje sie ani tak tego nie traktuje. Ja swój sklep przygotowywałem pod IE i teraz robie poprawki pod pozostałe i po prostu bawią mnie ludzie którzy tylko i wyłącznie chodzą po stronach i się bawią w osiołki... Po to jest to forum i po to ja tu jestem by poprawić własną witrynę... Ciekawe ilu z tych ludzi co zgłaszają osiołki mają w ogóle pojecie o programowaniu w PHP lub innych językach....krytykowac jest bardzo łatwo...zwłaszcza nie swoją pracę...