Szukam starszej wersji dodatku FOE Helper

Czy znajdę gdzieś wtyczkę FoE Helper 2.4.6.2? @krystian3w
Widziałęm że już był taki post ale link nie działa,
Czy też byłaby możliwość instalacji z pliku jeżeli inny użytkownik posiada taką wersję? Jak to zrobić?

Jak do Chrome i innych Chromium, to stare CRX są niby tutaj po użyciu „Download Crx From Crx4Chrome” (ich próby wrzucania na ‘Gofile’ lub ‘RapidGator’ ostatecznie kończą się tym, że plik znika):

Do Firefox są ze 20 wydań wstecz, w historii dodatku:

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/foe-helper/versions/

obraz

Nie widzę by dodatek zapisał się w web.archive.org dla angielskiego w odmianie amerykańskiej (jak potrzebujesz wydania jeszcze starszego).

@krystian3w znajomy ma na firefoxie taka wersję

ale wersji 2.4.6 nie widzę na tamtych stronach’

wątek widziałem tutaj ze kiedys tez ktoś szukał ale link nie dziala: Szukam wtyczki FOE Helper do Firefoxa

XPI może być w profilu przeglądarki - w pasku adresu może zadziała:

about:profiles

potem „extensions” i trzeba namierzyć plik, przy czym nowszy Firefox 127+ może odrzucać plik z powodu zbyt starego podpisu:

Upgraded add-on signatures required for Firefox 127 : firefox

Wtedy można go pewnie najwyżej ładować jako tymczasowy, by nie używać takich dziwadeł:

https://forum.mozilla-russia.org/viewtopic.php?id=70326

Ani też nie walczyć z podpisaniem go lokalnie, jakby sklep Mozilli robił pod górkę z przeglądem kodu pod innym ID do własnych celów.

@krystian3w normalnie chyba nigdzie nie można pobrać tej wersji

Jak się załapał na archiwizację to może być w stan radzie „UXP” (format przed przejściem na Manifest V2) tutaj:

Ale wersja „2.4.6” musiałaby pamiętać czasy „Firefox 56” w 2017.

takie cos wyskauje jak pobieram @krystian3w

Bo to dodatek niepodpisany i bardziej dla Firefox 56 i starszych lub do PaleMoon, Waterfox Classic lub Basilisk.

nie ma tego dodatku tam, na palemoon sprawdzałem

No to jak dla mnie lipa, gdy nie ma go na dysku kolegi w katalogu „Extensions”.