Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

Eh…

ja szukam filmu o Londynie… , musi to być film po angielsku , i trwać minimum 10 min …

to jak to jest z tym ściaganiem plików muzycznych, jakie jest najnowsze prawo na ten temat, co można ściągać legalnie (gacie :smiley: ) albo raczej skąd.

Ostatnio w radiowej 1 słyszałem ze mogą zablokować dostęp do internetu.

poszukuje tytulu ksiazki scifi, czytalem ja kilka lat temu, pamietam ze konczylo sie tak ze chyba resztki danej cywilizacji wyladowaly na ziemi (i stad niby my jestesmy) a ostatnia scena to jak sa prowadzone wykopaliska na jakiejs pustyni i ktos znajduje zegarek (oryginalnie jednego z przybyszow sprzed lat) jadnakze wyrzuca go jako smiec terazniejszej cywilizacji…

…komus cos sie kojarzy ?? :smiley:

Szukam tej wejsciowki rmf wiecie “Rmf Fm - radio muzyka fakty” POtrzebuje na dzis !!

wie ktoś jaki tytuł ma piosenka która leciała w Szybcy i Wsciekli wtedy gdy oni zwijali tego chińczyka??? tam leciało coś w rodzaju

Jak nazywa sie ta piosenka z reklamy Ery w ktorej jest ze 1 telefon dostajesz za darmo dla przyjaciela TERAZ ostatnio leci i spodobala mi sie ta piosenka

Witam

Poszukuje piosenki która jest w reklamie TURECKIEJ RESTAURACJI W WARSZAWIE.

Ta reklama jest tylko w kinach , występuje przed seansami ( np cinema city )

Jeśli ktoś chodzi do kina to wie o którą mi chodzi :slight_smile: Jaki utwór leci w tle ?

Sukam kawałka hip-hopowego, który ma w refrenie taki tekst:

"… Moje miasto żyje tylko nocą …"

Był on użyty w 6 odcinku serialu Odwróceni kiedy Cyga jechał autem Blachy.

Jak ktos wie jaki jest tytuł, albo kto to wykonuje to napiszcie

Nie chcę zakładać nowego tematu, dlatego będzie mały OT.

Zna ktoś autora takiego powiedzenia:

Dla aktora nie ma nic lepszego niż śmierć na deskach ukochanego teatru.

The Last Goodnight - Pictures Of You

mam pytanko w GTA 3 na jednej stacji piosenka o tytule “She’s on fire”. Wiecie może jaki zaspół ją nagrał?

piotrekplay Amy Holland – She’s On Fire :stuck_out_tongue:

Szukam pewnej piosenki nie wiem czy ktoś mi będzie umiał pomóc słowa są mniej więcej takie dużo pozmieniałem pewnie,bo dokładnie nie pamiętam,śpiewa to boysband albo chłopak taki młodego wieku i to leci tak

'‘I dont wann cry,listen me why,i dont wann fear stops without here,but baby i wannt you fly another way,i dont wanna cry,listen me why,but baby…i need you now here!’'Wydawało mi się,że słyszałem to w jakimś serialu na tvn siedem lub zwykłym tvn.Jak ktoś zna byłbym bardzo wdzieczny nie chce linku tylko wykonawce,albo tytuł,z góry dzięki :] i nie najnowsze to jest możliwe że nawet -2000r. ale nie koniecznie,jak ktoś zna to będzie wiedział pzdr :]

Chciałbym się spytać jaką nazwę nosi utwór piosenki reklamy Brawi co te króliki z „plasteliny” biegają po ulicy :lol: Nie wiem jak to dokładniej opisać.

UWAGA

Dla posiadaczy telefonów komórkowych z systemem operacyjnym Symbian 3rd Edition, polecam genialną aplikację Shazam ID.

Leci piosenka. Włączamy program, on ją nagrywa przez 10 sekund. Po chwili łączy się z internetem i już mamy informację, co to za utwór, jaki album itd. W większości przypadków działa.

Witam

Poszukuje piosenki nie znam tytułu ale wiem, że śpiewają maj low of maj laif oczywiscie napisałem ze słucha a nie dokładnie po angielsku

PROSZE O POMOC !!

PS.Ona czesto leci na esce w radiu

Z Góry Dzięki

Co tu za nuta leci? http://youtube.com/watch?v=EHr2AFTZq9Q

poszukuje kawałka z energy w którym sa słowa " piątek sobota 20 obecnośc obwiązkowa " tyle wiem bo mam to w telefonie ale nie znam dokładnej nazwy tego kawałka linki mile widziane z góry dzięki

@Ronni_92 to jest Nelly - Here Comes The Boom