Łukasz89
szukam teledysku z marnym skutkiem od dłuższego czasu.
minusem jest to, że nie pamiętam wykonawcy i piosenki.
W każdym razie, teledysk sprzed paru lat, czarno biały, postacie rysunkowe, chłopak i dziewczyna. Najbardziej w pamięci utkwiła mi scena gdy ona nagrywa piosenkę w studiu nagraniowym i on tam jest i tak się bujają
Z góry dzięki za odp
Szukam tej piosenki Rihanny która została użyta w reklamie nowej muzycznej nokii.
Hej a co z moim postem wcześniejszym znacie taką reklame???
– Dodane 15.02.2009 (N) 15:59 –
Hej a co z moim postem wcześniejszym znacie taką reklame???
Poszukuję jakiejś darmowej, spokojnej muzyczki, którą można zapętlić (tak, aby się wydawało, że trwa ona bez końca) i abym mógł ją zamieścić w grze, a potem całość zamieścić w internecie.
Szukam piosenki żetene śpiewa kobieta jest to francuska piosenka coś po naszemu miłość jakoś tak
Szukam utworu (prawdopodobnie jest to motyw z jakiegoś filmu wojennego), który jest podobny do pierwszych 10 sekund poniższego kawałka: http://www.televisiontunes.com/Earth_2.html
kate ryan - je t’adore ?
tytuł piosenki z
filmikuTo wstyd nie znać klasyki rocka.
Elvis Presley
Blue Suede Shoes
Zresztą jak byk słychać w refrenie.
Wiem, że to mało prawdopodobne, ale szukam piosenki, którą można było usłyszeć na programie 1 PR około godziny 7:33 (po wiadomościach). Zapamiętałem, że pojawia się w niej słowo “shine” i “light” czy jakoś podobnie. Z góry bardzo dziękuję. (oczywiście chodzi o 17 luty). Piosenka jest chyba stara, dość żwawa.
r.i.o - shine on
?
piosenka 50 centa taki refren dziwny, jakby dziecko śpiewało, z góry dziękuje