Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

THX, goodprogram :slight_smile:

Witam, poszukuję tytułu piosenki pamiętam słowa z refrenu i że w teledysku śpiewał taki dzieciak (murzyn) piosenka stara, sławna. Słowa z refrenu “A jaj jaj jupi joł jupi jej”… xDD To było po angielsku :PP

Proszę o nazwę piosenki, która leci w tle w nowej reklamie chyba z ery, gdzie mówią: “Masz głowę pełną muzyki?” Reklamują tam 2 nowe telefony: Nokię i SE

A mnie ciekawi nazwa piosenki którą można usłyszeć od pewnego czasu w Trójce - śpiewa kobieta, w refrenie występuje dużo “it’s amazing”. :slight_smile:

Wie ktoś, jak ma tytuł?

http://www.youtube.com/watch?v=Anb4Ofik … re=related

szukam tytułu tej piosenki w tle co leci …

z góry dzięki za pomoc :wink:

juvain , czy to

Jem - It’s Amazing

??

paluszekpl , jest to Dollarman - All That She Wants.

xperia video

Szukam tytułu piosenki, która leci w reklamie xperii.

authentic_man

Odświeżeni Beatles’i

http://www.youtube.com/watch?v=LO3pfEVT9CU

Nikt nie zna??

hautan1

Lil Bow Wow ft Snoop Dogg - What’s My Name :wink:

No nareszcie xD Wielkie wielkie thx Łukasz14

Widziałem kiedyś odcinek Pogromców Mitów, w którym to sprawdzali czy samochód(diesel) rzeczywiście pojedzie na oleju spod frytek.

Wiecie może który to był sezon i odcinek(S?E?)?

Widziałem już wszystkie odcinki Pogromców emitowane na Discovery w USA, ale jakoś nie mogę sobie skojarzyć który to może być odcinek. Szukałem też po opisach odcinków na stronie amerykańskiego Discovery, oraz na polskiej stronie fanów, lecz nic nie znalazłem.

Z góry dziękuję za pomoc.

stasiek1240

Kanał Discovery seria Pogromcy mitów odcinek o wybuchających spodniach i spisku koncernów paliwowych. Zbadano tam różne urządzenia do ograniczenia zuzycia paliwa jak magnetyzery, super gaźniki czy nawet "silniki na wodę" (elektrolizer uparcie nazywany tam ogniwem paliwowym). Testy zrobione w hamowni dały ciekawe rezultaty Wink Był tam też przedstawiony olej rzepakowy i jego porównanie z olejem napędowy, ale tym razem na torze. Cała seria jest dosyć zabawna, chociaż czasami można mieć zastrzeżenia do fachowości (nie wiem po co robili układ elektroniczny do elektrolizy wody). Programy tej serii są nadawane w dosyć przypadkowej kolejności. Na sczęście w necie jest dosyć dokładna ramówka Discovery z krótkim opisem programu:

Może to w jakiś sposób Co pomoże

@Łukasz14 , Dzięki za sugestie, przeszukałem stronę Discovery raz jeszcze i znalazłem, jest to odcinek S04E10 “Exploding Pants”.

Szukam piosenki co w tekście ma I need a miracle, nie jest to Cascada - Miracle, KLM music feat.Coco Star - I need a miracle ani Fragma - I Need A Miracle, to piosenka raczej z lat 90 gatunek eurodance, trochę podobne do piosenki Cascady która chyba jest remiksem tej piosenki co szukam.

Siema!

Byłem na 18- kuzyna.

Leciala taka piosenka fajna.Powiem słowa ale nie wiem czy są prawdziwe. Mam też kawałek nagranie, ale słabe bardzo. Bedzie slychac jak podgłosicie.

Mam nadzieje że pomożecie:)

A wiec tak słowa:

That’s the does me lession, when this whaem whaem.

A potem leci takie pa pa ra ra ri ra, pa pa rara rura.

Nagranie:

http://www.wrzuta.pl/audio/62wAzZZiRf/nagranie001

bubble toy - this one

Thx to jest to:)

Ponawiam prośbę, to prawdopodobnie richanna.

Może to rihanna rehab?