To jest Baltimora - Tarzan Boy
Cześć
Potrzebuje podkładu Jem - It’s Amazing
Z góry dzięki za pomoc
Wielkie dzięki. :jupi:
tomekkk12343
Floorfilla - Anthem #4
Jak się nazywa piosenka która leci w reklamie Nowe Renault Coupe??? :?
Witam
Podaję linka do kawałka z jakieś stacji radiowej,znacie może oryginalny tytuł tej nuty??
z góry dzięki
Witam, poszukuję piosenki Dirty track - Anarchia, poda ktoś linka do tej nuty? Z góry dzięki
kacprosz
Wydaje mi się, że oryginał to “Da Hool - Meet Her At The Love Parade 2001”
ale jeśli wpiszesz w google tylko tytuł napewnio znajdzie się więcej wykonawców, słyszałem też wersję DJ Aligator a jakby co to ta wersja co podałes to Asylum (jak zresztą podaje ten gość)…
A skoro już tutaj jestem, to czy ktos może pamięta baaardzo starą reklamę (albo coca-coli albo pepsi (CHYBA)) gdzie śpiewałado zapałki mucha i sobie skakała po kostkach lodu? BODAJŻE około 1995-6 rok… i na końcu było coś “i don’t like sugar, yeah” (CHYBA). Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
ogi88 ,
Wielkie dzięki za pomoc
Siemacie. Poszukuje piosenki pamiętając jedynie teledysk, mam nadzieje że ktoś będzie wiedział o jaką chodzi:)
Teledysk jest rysunkowy (animowany inaczej mówiąc). Opowiada o tym jak pewien koleś oświadcza się dziewczynie, która go odrzuca. Koleś w gniewie zabija ją, co nie przeszkadza mu w dalszym “chodzeniu” z nia (nekrofilia). Później ta laska ożywa i zabija tego kolesia. Trochę zagmatwane ale może ktoś coś skojarzy Jeszcze pamiętam że od czasu do czasu były chórki szkieletów
Witam.
Ostatnio na Voxie usłyszałem kilkakrotnie piosenkę grupy UB40 , czy ktoś kojarzy tę piosenkę , proszę o podanie tytułu .
Niech mi ktoś poda tytuły piosenek z tych filmów
elo , może mi ktoś podać nazwę remiksera tego numerku?
Witam!
To było pewnego upalnego dnia… Nie wiem od czego zacząć to zacznę od początku. Jako że byłem w McDonaldzie (małe dzieci + duże dzieci = ból głowy i nic nie słychać) to nie byłem w stanie wychwycić słów tej piosenki, ale (aleee, aleeeeeeeeeee) widziałem teledysk! Jedyne co usłyszałem z piosenki to charakterystyczne “piskliwe” “pikanie” co mniej wiecej 3 sek? jakoś tak
Koleś który spiewał (biała karnacja) był w czapeczce i miał “kolczyki” takie czerwone jakby trójkąty. Razem z nim śpiewała kobieta hmm. pochodzenia azjatyckiego? Do tego w tle przewijało sie nie wiem być może jakieś Chinatown być może Nowy York może Tokyo? nie wiem. Jeśli ktoś jest w stanie wychwycić coś z mych wypociń to dzięki