poszukuję utworu techno chyba z zeszłego roku. Temat przewodni to trąbka. Coś w stylu muzyki ze “Sztuki spadania” Bagińskiego. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę.
Szukam takiej popularnej piosenki co chyba była po niemiecku. I kobieta ją śpiewała.
refren nasza szpil (…) docze ki
A druga piosnka to była śpiewana przez piosenkarkę która miała głos cher. Słowa takie Na har goł araund jedzo kał lo brauu. I przez całą piosenkę było Jedzo kał.
Szukam pilnie filmu który leciał wczoraj ( 22.06.2009) Wiem że nakręcony był w 2007r. nie znam jego nazwy ani kanału ale może ktoś po opisie skapnie się.
Zostaje zamordowany chłopak i widzi to jedna dziewczyna, mordercy prześladują dziewczynę i wrabiają ją w handel prochami, ona idzie do więzienia i wygaduje się matce, próbują zabić matke przez wypadek samochodowy, okazuje się że ci sami zgwałcili jedną dziewczynę, rodzice mszczą się na nich i w ostateczności znajdują nagrania z zbrodniami a najgorszy z nich zostaje postrzelony
PS: To dla dziewczyny której bardzo się spodobał i tyle zrozumiałem proszę o szybką pomoc ;]
Przejrzałem program z wczoraj (pon 22.06) tych bardziej popularnych kanałów i wychodziłoby na to że film nazywa się Świadek zbrodni/Tell Me No Lies. Pewności nie mam, ale po opisie z gazety może to być to, bo na filmweb i imdb nic nie znalazłem wartego uwagi. Opis z gazety:
Leciało to na TVP1. Jeśli to nie ten film to nic innego nie znalazłem.
Ściągne skądś legalnie teledysk Hoobastanka "Inside of you"w miare dobrej jakości? Youtube odpada, bo blokuje nasz ukochany kraj, jest ten klip tutaj http://www.hoobastank.com/player/defaul … 3&aid=7286 nie potrafie go ściągnąć, dzięki za każdą pomoc.