Samurai , dzięki.
Samurai , dzięki, sam nigdy bym tego nie znalazł
Zna ktoś tytuł piosenki z vladivostok fm w GTA IV , słową są jakiś tak. ein zwei dreai szyki szyki???
Dzięki Samurai. =D>
@ Kuboslaw
Glukoza - “Schweine”
Tak jak w temacie… Interesują mnie takie filmy fantastyczno-dokumentalne, katastroficzne na całą ziemię :razz:
Oglądałem już:
- Demonstry 2012
- Pojótrze
- Projekt Monster
- Znaki
- Wojna światów
Znacie jakieś filmy takie np jak te?? Chyba wiecie o co mi biega chętnie oglądne więcej takich filmów
Poszukuję nazwy yej pioseneczki
To jest soundtrack z filmu Requirem for a dream, a piosenka to Lux Aeterna. Jest parę wersji. Na pewno znajdziesz odpowiednią. Dodam tylko, że moim zdaniem najlepsza jest winter
Ok dzieki wielkie
Na zawodach Strong Man puszczają piosenkę też I got the power
=D> O to artysta tej piosenki Snap - I ve Got The Power remix
=D>
nacie jakieś super filmy gatunku dokument+sajensfikszyn+takie globalne zniszczenia ludzkości, ziemi coś w tym stylu
Filmy które oglądałem
Obcy vs predator all części
Projekt Monster
Znaki
Pojutrze
Armagedon
December 2012
Resitend Evil all czesci
The Day The Earth Stood Still
Prosze was o dodanie fajnych nazw tego stylu filmów jak te ![-o<
CZEKAM!
… 4590136 jak co
To może The Day The Earth Stood Still?
Właśnie jak mogłem zpomnieć o tym filmie… Oglądałem i super jest I dzięki za info
Zna ktoś jeszcze jakieś podobne do tych filmów ? :lol:
Śmieszne dzieci Neo
Cześć. Czy ktoś mógłby mi przysłać trochę fotek z serialu " Horoskop śmierci"? Z 1 serii. Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam.
Beduin jak lubisz takie tematy zobacz sobie może jeszcze Dzień Niepodległości,Deep Impact. A jeszcze ,żeby nie mieszać “rozrywki” z lepszym to mam 2 tytuły jak lubisz “sajensfikszyn” zobacz 2001: Odyseja Kosmiczna można podpiać pod to zagłade całej ludzkości albo w ogóle jej nie powstanie,Equilibrium też bardzo fajny film ale te ostatnie nie są już w takim prostym stylu jak te co wymieniłeś więc nie wiem czy Ci się spodobają.Jak chcesz więcej tytułów sf to napisz do mnie na priva też lubie ale nie wszystkie;p
Equilibrium i Dzien_Zaglady mi się nawet podobają Dzięki wielkie
Jeszcze jakieś filmy są ? 8)
Zna ktoś może tytuł tego utworu: http://w927.wrzuta.pl/audio/4xWBNtl7Skv/nagranie
Przepraszam za słabą jakość nagrania
Dzięki o to mi chodziło