Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

Samurai , dzięki.

Samurai , dzięki, sam nigdy bym tego nie znalazł :slight_smile:

Zna ktoś tytuł piosenki z vladivostok fm w GTA IV , słową są jakiś tak. ein zwei dreai szyki szyki???

Dzięki Samurai. =D>

@ Kuboslaw

Glukoza - “Schweine”

Tak jak w temacie… Interesują mnie takie filmy fantastyczno-dokumentalne, katastroficzne na całą ziemię :razz:

Oglądałem już:

- Demonstry 2012

- Pojótrze

- Projekt Monster

- Znaki

- Wojna światów

Znacie jakieś filmy takie np jak te?? Chyba wiecie o co mi biega chętnie oglądne więcej takich filmów :))

Poszukuję nazwy yej pioseneczki :))

To jest soundtrack z filmu Requirem for a dream, a piosenka to Lux Aeterna. Jest parę wersji. Na pewno znajdziesz odpowiednią. Dodam tylko, że moim zdaniem najlepsza jest winter :slight_smile:

Ok dzieki wielkie :))

Na zawodach Strong Man puszczają piosenkę też I got the power :smiley: :slight_smile: =D> O to artysta tej piosenki Snap - I ve Got The Power remix :smiley: =D> :stuck_out_tongue: :slight_smile:

nacie jakieś super filmy gatunku dokument+sajensfikszyn+takie globalne zniszczenia ludzkości, ziemi coś w tym stylu :smiley:

Filmy które oglądałem

Obcy vs predator all części

Projekt Monster

Znaki

Pojutrze

Armagedon

December 2012

Resitend Evil all czesci

The Day The Earth Stood Still

Prosze was o dodanie fajnych nazw tego stylu filmów jak te ![-o<

CZEKAM! !!

… 4590136 jak co :stuck_out_tongue:

To może The Day The Earth Stood Still?

Właśnie jak mogłem zpomnieć o tym filmie… Oglądałem i super jest :slight_smile: I dzięki za info :slight_smile:

Zna ktoś jeszcze jakieś podobne do tych filmów ? :lol:

Śmieszne dzieci Neo

Cześć. Czy ktoś mógłby mi przysłać trochę fotek z serialu " Horoskop śmierci"? Z 1 serii. Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam.

jgjulitag2@gmail.com

Beduin jak lubisz takie tematy zobacz sobie może jeszcze Dzień Niepodległości,Deep Impact. A jeszcze ,żeby nie mieszać “rozrywki” z lepszym to mam 2 tytuły jak lubisz “sajensfikszyn” zobacz 2001: Odyseja Kosmiczna można podpiać pod to zagłade całej ludzkości albo w ogóle jej nie powstanie,Equilibrium też bardzo fajny film ale te ostatnie nie są już w takim prostym stylu jak te co wymieniłeś więc nie wiem czy Ci się spodobają.Jak chcesz więcej tytułów sf to napisz do mnie na priva też lubie ale nie wszystkie;p

Equilibrium i Dzien_Zaglady mi się nawet podobają :slight_smile: Dzięki wielkie

Jeszcze jakieś filmy są ? 8)

Zna ktoś może tytuł tego utworu: http://w927.wrzuta.pl/audio/4xWBNtl7Skv/nagranie

Przepraszam za słabą jakość nagrania

Dzięki o to mi chodziło :smiley:

http://legalne.info/news_comment/1382/ szukam oryginalnych wersji filmików z 0:46 oraz 2:10