Dręczy mnie piosenka, której teledysk wygląda dokładnie tak: człowiek podobny do Robbie’ego Williams’a, w zimowej czapce dość powoli rymuje na tle miasta (które się z czasem zmienia). Refren śpiewa kobieta. Temu towarzyszy charakterystyczna melodyjka…
Piosenkę widziałem z 2 miesiące temu na VH1, ale źle zapamiętałem tytuł…
Wiecie jak może nazywać się taka piosenka nieznam jej dokładnie bo tylko słyszałęm ją kilka sekund w autobusie i na początku jakiś facet śpiewał “jojojojo” niewiem ile razy tego było jeśli ktoś wie o jaką piosenke mi chodzi to prosze o odpowiedż.
Wiesz ile jest numerów na świecie pod tym tytułem???Jestem profesjonalnym DJ.em i też ci nie pomogę.Napisz czy to jest staroć czy nowość czy leci to np. na wiwie…
powszechnie wielu uważa, że Emosy słuchają Linkin Park [płyty: Minutes to Midnight, ewentualnie Meteora - pojedyńcze kawałki] i Green Day ; ) = > taki przerysowany wizerunek ludzi patrzących na to z boku ; )
ja raczej słucham bardziej czegoś w klimacie a’la ciężkie brzmienia, ale sądzę, że oprócz dwóch powyższych. … 30 Second To Mars, Seether, Paramore . …
^ zespoły, których nazwami zarzuciłam raczej są bardziej rock niż emo, ale . … myślę, że wpadnie Ci w ucho ; )
w razie co pisz na gadu lub PW = > postaram się wynaleźć coś innego ; )