wielkie dzięki
http://www.youtube.com/watch?v=hB-Be89q6KU szukam tej muzyczki z filmu Nigdy w życiu, bardzo podobna do Astora Papazzoliego, którą wykonywał Marcin w Mam talent, ale to jednak nie ta
szukam tej muzyczki, z tego filmu dla kierowców oraz tej muzyczki, też z filmiku dla kierowcówSzukam tych utworków
Poszukuję tytułu filmu, dość starego, kiedyś leciał w telewizji, ale od tamtego czasu nie widziałem go. Opowiada historię człowieka - amerykanina który został zesłany do Rosyjskiego obozu pracy (jeśli dobrze pamiętam nie były to czasy wojny a bardziej teraźniejsze). Próbuje on uciec obozu, co ostatecznie udaje mu się. Z charakterystycznych scen, które zapamiętałem: uciekł w pociągu, do którego coś ładował, wraz z innymi więźniami (postawił ścianę w wagonie, za którą się schował - drugie dno - i uciekł tym pociągiem). Pamiętam także, że jedną z prac które wykonywali było szycie rękawic. Ten człowiek w ramach buntu źle je zszywał.
Jeśli ktoś kojarzy ten film i zna jego tytuł, prosiłbym o podanie mi go.
Szukam piosenki, w teledysku której prawie przez cały czas jest animacja - 2 postaci, na koniec jest pokazana dziewczyna, która gra na pianinie albo czymś podobnym (to ostanie to już nie jest animacja :P). Czasem na VIVIE leciała, ostatnio jej coś nie widuje
Witam poszukuje wszystkich piosenek z tego filmiku.
Pozdrawiam.
Popraw link ;]
50 Cent, Eminem, Ca$his & Lloyd Banks - You Don’t Know
Eminem - Hailie’s Song
Sean Paul feat. Blu Cantrell - Breath
Dolla - Feeling myself
Justin Timberlake - My Love
Guano Apes - Open Your Eyes
chyba dobry wątek.
Poszukuję audiobooka “Żelazne trumny”, Werner Herbert. Chodzi o coś darmowego i po polsku.
jakby ktoś znalazł lub miał to będę wdzięczny za pomoc :lol:
ziemia93 , chodzi o Eisblume - Iceflowers?
This is it
Podziękował ;]
Witam. Szukam “kolęd” typu:
czy
Pozdrawiam.
Ja szukam reklamy ipoda taka że koleś stoi i rękami rusza przesuwając obrazy itp ??
http://www.youtube.com/watch?v=hB-Be89q6KU szukam tej muzyczki z filmu Nigdy w życiu, bardzo podobna do Astora Papazzoliego, którą wykonywał Marcin w Mam talent, ale to jednak nie ta
szukam tej muzyczki, z tego filmu dla kierowców oraz tej muzyczki, też z filmiku dla kierowców to już mam [http://andante.wrzuta.pl/audio/4GGJgJ1G ... body\_hurts](http://andante.wrzuta.pl/audio/4GGJgJ1GCZn/r.e.m._-_everybody_hurts)Szukam tych utworków
Szukam dobrego radia - preferowane lata 70-90, dance, rap, coś jak Afera, Złote Przeboje 88.4 - byle nie kopia RMF czy ESKA. Radia działającego w RealPlayerze z bitratem 32-64kbps (mobilne łącze, limity…)
Poszukuję nagrania/tekstu/"tytułu fragmentu śpiewanego w kościele, zaczynającego się słowami “Ciebie prosimy” z tym że po łacinie, ewentualnie może być greka
Z góry dzięki
Z Google Translate :
Greka (modlitwa):
Χριστός - Ο ήλιος της δικαιοσύνης, που προηγούνται “υπέροχη Dawn,” Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Διαφωτίσει ζωή μας το δρόμο του φωτός.
Προσευχόμαστε, να μας ακούσει.
Χριστός, που έχουν κρατήσει την εξουσία της εξαγοράς του από Παναγίας σας κηλίδα από το προπατορικό αμάρτημα. Κρατήστε μας από την πτώση στην αμαρτία.
Χριστός, έχετε εσείς διατεθειμένος να το Ευαγγελισμού της Θεοτόκου αξιοπρεπή στέγαση. Κάντε μας ένα ναό στην οποία ζουν.
Χριστός, μπορείτε να zechciałeś Ευαγγελισμού μητέρα σας εμφανίστηκε σε Lourdes. Χορηγούν σε όλους όσους προσεύχονται εκεί, έλαβαν την υγεία του σώματος και της ψυχής.
Χριστός, hast thou, ότι Ευαγγελισμού της Θεοτόκου έχει μερίδιο στην νίκη σας. Επιχορήγηση μας χάριτος, που ξεπέρασε το μίσος με την αγάπη, αλήθεια, ψέματα, υπομονή βία.
Παντοδύναμος Πατέρα, ακούω ευγενικά προσευχές μας και επιβεβαιώνει την φιλία μας με εσάς, θα σας ζητήσουμε από τον Κύριο, ο γιος σου και Σωτήρα μας. Αμήν.
Łacina (modlitwa):
Christós - O í̱lios ti̱s dikaiosýni̱s, pou proi̱goúntai “ypérochi̱ Dawn,” Ev̱angelismós ti̱s Theotókou. Diafo̱tísei zo̱í̱ mas to drómo tou fo̱tós.
Prosef̱chómaste, na mas akoúsei.
Christós, pou échoun kratí̱sei ti̱n exousía ti̱s exagorás tou apó Panagías sas ki̱lída apó to propatorikó amárti̱ma. Kratí̱ste mas apó ti̱n ptó̱si̱ sti̱n amartía.
Christós, échete eseís diatetheiménos na to Ev̱angelismoú ti̱s Theotókou axioprepí̱ stégasi̱. Kánte mas éna naó sti̱n opoía zoun.
Christós, boreíte na zechciałeś Ev̱angelismoú mi̱téra sas emfanísti̱ke se Lourdes. Chori̱goún se ólous ósous proséf̱chontai ekeí, élavan ti̱n ygeía tou só̱matos kai ti̱s psychí̱s.
Christós, hast thou, óti Ev̱angelismoú ti̱s Theotókou échei merídio sti̱n níki̱ sas. Epichorí̱gi̱si̱ mas cháritos, pou xepérase to mísos me ti̱n agápi̱, alí̱theia, psémata, ypomoní̱ vía.
Pantodýnamos Patéra, akoúo̱ ev̱geniká prosef̱chés mas kai epivevaió̱nei ti̱n filía mas me esás, tha sas zi̱tí̱soume apó ton Kýrio, o gios sou kai So̱tí̱ra mas. Amí̱n.
Same “Ciebie prosimy, wysłuchaj Nas, Panie”:
Greka: Προσευχόμαστε, να μας ακούσει.
Łacina: Prosef̱chómaste, na mas akoúsei.
dzięki, ale wolałbym oficjalną wersję
poszukuję piosenki.
Coś z amerykańskiego rapu. Pamiętam że w clipie koleś podjechał autem, otworzył szybę i innego opryskał pistoletem na wodę. Może ktoś kojarzy coś takiego.
Z góry dzięki.
Szukam piosenki, Która wykonywał Charlie w pierwszej cześci Lost’ów… Pamiętam, że śpiewał ,you all everybody" albo cos w podobie w soundtracku nie widziałem tego tytułu. Całej piosenki również nie moge znaleźc…