Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

Witam

W sylwestrową noc miałem okazje wybierać z kilkunastu kanałów muzycznych, u siebie na pewno nie mam ich wszystkich i na pewno nie ma tego, na którym to słyszałem.

Przede wszystkim nie wiem, czy dobrze to nazwę, bo nie pamiętam dokładnie kanału, ale było to chyba coś a la REBEL TV. Nazwa stacji chyba ważna, bo zdaje się, że jest to tam bardzo popularne, kilka razy puszczali.

Kawałek “rockowy” (i nie krzyczeć na mnie, nie słucham takiej muzyki zazwyczaj, nie znam się :}), czarnobiały teledysk, coś jakby nagranie z koncertu. Po prostu liczę na to, że ktoś słuchający muzyki z tego kanału mi poda tytuł, bo jest popularne.

Z góry BARDZO dziękuję za pomoc bo bardzo mi się spodobał

Witam! Poszukuję pewnego audiobooka ksiązki Henryka Sienkiewica - Krzyżacy. Pewnego czyli sprawdzonego że to ten. Za pomoc będę wdzięczny.

master of disaster

Możliwe, że to Penelope, ale znalazłem go tylko po aktorze i zdjęciu z Filmweb, nie oglądałem tego filmu…

Dave McCullen - Rave Heaven (Jarno Remix Edit)- poszukuje teks do tej pioseneczki :smiley: Kto znajdzie będę wdzięczny :slight_smile:

Dave McCullen - Rave Heaven (Jarno Remix Edit)

Beduin

Ooo dzięki wielkie :slight_smile:

Aaa jeszcze jak można profesjonalnie przetłumaczyć to na Polski :slight_smile:

bardzo byłbym wdzięczny jak ktoś podałby tytuł tego utworu.

szukam piosenki takiej dość wolnej, śpiewa ją mężczyzna, nie wiem zbyt wiele, w refrenie jest coś "tu laleczkooo, podaj swą dłoń, tu laleczkoo, pokochaj mnie cz jakoś tak, słyszałam ją na imprezie zespołu power play, ale na ich stronce nic nie znalazłam. HELP! !!

http://www.youtube.com/watch?v=m_nURykkQhA

Proszę o tytuł pierwszej piosenki.

Scorpio

SOFT CELL-TAINTED LOVE

no muszę “podbić” :] mam nadzieję, że żaden moderator nie usunie, bez sensu pisać jeszcze raz to samo a MUSZĘ to znaleźć :]

Obstawiam słownik. Przecież to nie jest obszerne. :?

Szukam filmu Discovery, ktory opisuje co będzie jak w Ziemię uderzy meteoryt wielkości tego, który zabił dinozaury.

Góraleczko

polecam się na przyszłość

Może ktoś wie jaki jest tytuł tej piosenki:

http://www.youtube.com/watch?v=WjfvKbIK … re=related

Dodane 04.01.2010 (Pn) 23:39

Może ktoś wie jaki jest tytuł tej piosenki:

Wie ktoś jak się nazywa piosenka z 38 sekundy z tego filmiku?

Szymon szuka szalenców - jaki jest tytuł piosenki w reklamie ?

Mathek9090 ,

Rod Stewart - Da Ya Think I’m Sexy