Jest to temat z Resident Evil
Witam. Bardzo proszę o pomoc o rozpoznaniu tej piosenki. Jest ona w filmie “American Pie- Naga Mila”, i zaczyna się w minucie 0:44:15 jak jeden z bohaterów Stiffler wprowadza swojego kuzyna i jego kolegów na imprezę. Szukałem poprzez różne programy np. Tunatic… Szukając na soundtrackach tego filmu też nie znalazłem tej piosenki, być może jest ona wymyślona na potrzeby tego filmu choć wątpię.
Bardzo prosze o pomoc!
Dodaje linka z wyciętego fragmentu filmu gdzie ta nuta była
Punisher2010
Jakaś odświeżona wersja Frank Sinatra - New York, New York ale nie mogę znaleźć jaka
Autorką tej wersji piosenki jest Polly Scattergood. tylko nigdzie nie mogę znaleźć pełnej wersji, proszę o pomoc
Jaka to piosenka w tle leci?
Wielkie dzięki Pozdrawiam =D>
Szukam pełnej, oryginalnej wersji Polly Scattergood - New York, New York
Szukam pewnego, dość starego filmu… Tematyka trochę falloutowa, tylko, że akcja toczy się na świecie zalanym morzem (bez lądu). Pamiętam, że główny bohater zasuwa na jakiejś żaglówce i jest hybrydą człowieka i ryby (czy coś w tym stylu). Pamiętam też, że w pewnym momencie czarny charakter pozbawia się oka, a jego baza jest a jakimś opuszczonym lotniskowcu… Widziałem ten film ostatnio z 2 lata temu na Polsacie, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu
Zapewne to Wodny świat (Waterworld)
poszukuje piosenki która wczoraj w godzinach 11- 12 leciała w radiu openFM. Niestety nie wiem na którym kanale… Przypuszczam że mógł to być Impreza, Dance, MTV, VIVA… słyszałem kawałek piosenki w barze, ale nie zdążyłem nagrać refrenu tylko samą końcówkę… a oto ona:
http://www29.zippyshare.com/v/34588542/file.html
szukałem na stronie openfm, ale nigdzie nic nie ma… Jestem bardzo “zdesperowany” bo ta piosenka była genialna, i potrzebuje waszej pomocy byłbym ogromnie wdzięczny za pomoc
Dzięki!
slawex1983
Kylie Minogue - All The Lovers
Proszę o tytuł jeżeli taki istnieje
Hevet bym Ci podziękował na PW ale wyłączyłeś.
Szukam tej muzyki z reklamy TVP w której telewizja ta chwali się wydarzeniami sportowymi jakie w tym roku przeprowadzą (Vancouver, RPA, Barcelona)
Szukam
muzyczki