WizZz , nie będe się z tobą kłócił. Sory, że tak napadłem na ciebie ale nie ma takiej żadnej piosenki na BS
Witam …
ostatio wpadł mi w rączki film Kevin and perry go large i była tam fajna nuta… znalałem ja na wrzucie… wie ktoś jak ona się zwie…?
fiłek , Signum feat. Scott Mac - Coming On Strong 8)
Ps. jak podobał się film ?? to jeden z moich ulubionych
Wie ktoś jaka jest nazwa takiej piosenki z reklamy ery i gdzie ją można znaleźć?
Jest to The Last Goodnight - Pictures of You
A mozna ją ściągnać za pomocą rapidshare…
http://rapidshare.com/files/79388747/Th … of_You.mp3
Klikasz na FREE na dole strony
czekasz 80 sekund
przepisujesz kod z obrazka naciskasz download i ściągasz.
PS. Polecam tę muzyczkę innym!
Survivor - Eye Of The Tiger
Pojęcia nie mam.
Queen - I Want It All
bodajże:
Shanti - Spirit horse [sub6 remix]
ehh… nie ta czesc chodzi mi o remix tej końcówki all i wanna do is do it
zacny ^^
a jeśli o to chodzi to musisz poszukać remixu kawałka Kevin & Perry - Big Girl lub poprostu wyszukaj frazy “all i wanna do is do it”
Witam. Co za muza leci w tym filmiku zaczyna się od 3:04 - 3:20 (leci w tle, to jakiś amerykański rap) ???
Poszukuję piosenek (tytułów i wykonawców) w stylu “arabskim” typu Arash
To jest chyba: DJ Remo - My Music Song
http://pl.youtube.com/watch?v=-JIGoUEOX4M&feature=related
Pozdrawiam!
Poszukuje nazwy piosenki bodajże Guns n’ Roses w której (teledysku) facet chodzi z leżakiem i koronie króla po górach itp. Strasznie mi sie piosenka podobała. Heh nie wiedziałem jak to inaczej ująć. Z góry THX i pozdro dla fanów Guns 'n Roses!
To nie jest Guns’n Roses :roll:
Tylko Depeche Mode - Enjoy The Silence nie wiem jak można pomylić te dwa zespoły, przecież to zupełnie inna muzyka :roll:
Czy wiecie może jak nazywa sie piosenka, ktorej wykonawcami sa Golcowie, a slowa sa tresci
“Zwycieztwo jest przeciez dla ludzi, zwycieztwo sie (…)” ?
Nie wiem dlaczego to mi sie skojarzyło z guns 'n roses, ale wiem ze mi sie podoba ^^, dawno to slyszalem i tylko teledysk pamietam ale i tak thx
cyrus w takiej sytuacji szybciej otrzymasz wynik wpisując cytat z piosenki w google… wyskoczą strony z tekstami piosenek a tam beda tytuły
piosenka zazywa się zwycięstwo.
Witam.
Niedawno oglądałem na Youtube reklamę jakiejś kampanii mówiącej mniej więcej o tym, że dzieci uczą się zachowań/tekstów dorosłych. Dzieci na niej się nawzajem obrażały - coś o wieśniackim sweterku, etc. Link widziałem chyba na wykopie, ale teraz nie mogę tego znaleźć a przeszukałem pół internetu. Może ktoś pamięta gdzie tu było/ma link gdzieś w zakładkach. Będę wdzięczny.