10 CC - I’m not in love
Szukam bardzo starej (bodajże z lat 90-tych) piosenki, w której bardzo często padały słowa charge to love lub change to love czy coś takiego. Nie jestem w stanie powiedzieć które to dokładnie były
Szukam skeczu który leciał dzisiaj na polsacie o godz. 17:50 w “Kabareton na Topie odc. 21”. Skecz był o takim kolesiu co był ochroniarzem w klubie. Później przyszedł ksiądz itd.
Bardzo proszę o pomoc 
Witam. Kto ma tą piosenkę w pełnej wersji http://kubs94.wrzuta.pl/audio/0fJEGOQtvVR/hjukuiluliuli niech napiszę. Musi być ta sama wersja i żeby była pełna jak ktoś jeszcze zna tytuł i wykonawce tego utworu to może podać. Bardzo tą piosenkę potrzebuje
Kto tą piosenkę ma niech piszę
gdyby komuś sie przydalo -> Just Jack - Writers Block (Thomas Gold Remix)
szukam też starej piosenki z lat bodajże 90-tych z słowami Angel, angel,angel
Punisher2010 , nie chodzi Ci o Rolling Stone = Angie
lub o Lionel Richie = Angel
zna ktoś tytuł tej piosenki co leci na początku tego filmiku ?
Taaa na pewno 
Hey, angel.
Gina T.
Dzięki fiesta to jest to :D, a znasz może ten stary kawałek z lat 90-tych gdzie było słychać granie na flecie??
Co to za techniawka 0:19-0:33 ?
Witam !
Zwracam się do Was z prośbą o podanie tytułu filmu. Pamiętam jak kiedyś byłem mały i widziałem początek filmu który przedstawiał się następująco ‘Pole po którym facet jechał kombajnem i nagle został postrzelony i zabity’. Tyle pamiętam i kieruje pytanie do Was czy wiecie co to za film ?
Z góry dziękuje za pomoc
Mam dość nietypową prośbę - gdzie mogę znaleźć wycięty kawałek na wiolonczeli z utworu Apocalyptica - No education ? Tzn. żeby było słychać samą wiolonczelę i nic poza tym. Ewentualnie jakieś wskazówki jak to można zrobić. Z góry dzięki.
Cześć, poszukuje autora lub tytułu tego utworu: http://w739.wrzuta.pl/audio/2Rk1BvblZ8W/jazz
Dzięki 
EDIT: Jest to tylko część utworu, bo tyle udało mi się nagrać. Grany był w radiu Sky.fm.
Punisher2010 ,
To chyba jakaś Apollo - Dance with me all night