A to już futboliście nie wolno śpiewać ??
To ta sama osoba 
A to już futboliście nie wolno śpiewać ??
To ta sama osoba 
Iron222 ,
Jeśli masz na myśli tę ostatnią piosenkę to jest to
Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie
http://www.zosia.piasta.pl/podziekowanie.htm - potrzebuję tytuł i wykonawcę (jeśli się da) utworu, który jest tutaj grany. Utwór jest w mid, w źródle jest love-you.mid, ale mnie osobiście nic to nie mówi, bo takich piosenek może być 100 tysięcy.
Czy ktoś by potrafił zidentyfikować nazwę tego zespołu oraz tytuł (to chyba jest na pewno z jakiegoś filmu muzyka…) z tego klipu?
Czy ta pierwsza melodia to kawałek jakiegoś utworu, jeśli tak to jakiego ?, czy tylko motyw polsatu ?
!Witam! Czy znacie może jakiś vortal muzyczny gdzie są informacje kto i kiedy wydaje nową płytę itp ?
Witam serdecznie. Prosiłbym o nazwę piosenki z poniższego filmiku.
@down:
Dziękuję 
szpon5
Evanescence - My Immortal
To jakiś cover, w oryginale: Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You
dzięks, ale szukam właśnie tego covera
witam, a ja mam pytanie troche z innej paki,
otóż, kiedy oglądałem w wiadomościach ukończenie tego wielkiego tunelu pod alpami, na końcu pojawiła się taka fajna piosenka , muzyka klasyczna to była i podchodziła pod marsz wojenny ale nie znam nazwy
pamiętam też że była ona w czterech pancernych, w którymś odcinku, leciała z radia które udało im się nastroić i słuchali akurat jej
poproszę o pomoc
skąd pobrać dźwięki z windows 7 ??
Poszukuję nagrania Studia Złote Tarasy emitowanego w TVN, a dokładniej wideo z tego dnia w którym nagle wychodzi specjalne wydanie serwisu informacyjnego tvn24 o dziwnych anomaliach w kraju. Po zakończeniu emisji wiadomości w Studiu Złote Tarasy odbywa się dyskusja na temat Kosmitów i osób pozaziemskich.
Poszukuję piosenki, która prawie w całości składała się ze śmiechu jakiegoś kolesia.
cuckoo , PL czy zagraniczna? Z jakiegoś filmu, reklamy? Puszczali w ogólnopolskich radiach? Z jakiego roku może mniej więcej być?
Skorzystałem z google i znalazłem takie coś:
Już znalazłem, chodziło o to
ale dzięki za chęci.Poszukuję nazwy filmu. Leciał kiedyś chyba na TV4 z dobre ok. 8 lat temu. Był to jakiś film SF. Jechał pociąg z bronią jądrową, spadł ze skarpy czy coś. Bomba nie wybuchła, ale w okół się wszystko paliło. Z helikopterów zrucali jakiś płyn czy proszek, fakt faktem, że nie mogła to być woda. Niestety któryś helikopter zrzucił wodę i nagle poszła ta bomba. Główni bohaterowie chyba schowali się w dużej rurze od czegoś potem w jakimś ciemnym miejscu 2-ch facetów się pobiło (gł. bohaterów), a na koniec nie jestem w 100% pewny czy czasem nie wracali autobusem lub innym pojazdem. Tego niestety nie pamiętam już dobrze.