a ja szukam utworu często leci na RMF MAXX jakiś gość śpiewa w refrenie, nigdy się nie wsłuchiwałem, ale ostatnio mi się przypomniało w refrenie jest chyba " from the window’’ raczej trochę szybsze po fajnym przejściu.
OK, zna ktoś może wykonawców typu Brad Sucks - którzy tworzą muzykę w podobnych klimatach i udostępniają ją za darmo ;)?
Witam wszystkich
szukam dwóch pewnych piosenek byłoby naprawdę super gdyby ktoś mógł mi pomóc
z tych o to linków.
Ja szukam piosenki …nie znam tytułu .Wiem tylko ,że śpiew ją Blue Cafe .Szybka …po angielsku
Ta piosenka to chyba "Bueno " ,ale nie jestem pewna .
Witam, szukam nazwy piosenki z tego filmiku:
Witam.
Szukam polskiej piosenki która zaczyna się kobiecym melodyjnym ra ra ri ra ra ra (jakoś tak). Zdaje się, że w słowach był zwrot “nie mów mi”, lub “nie mów nic”. Czasami puszczają ją w radiu.
OK. Właśnie znalazłem, a szukałem od rana.
To ta piosenka:
A pomogło mi to narzędzie:
siemka 
poszukuję jednego filmu .
film kategoria : taniec/romantyczny
fabuła:
To tyle co pamiętam , dziewczyna lubiła taniec więc jak to zwykle bywa co rano wstawała tanczyla i tanczyla dorabiala z bratem na CPN , zapisała sie do szkoły tanecznej wyjechala i byly akurat w szkole nie wiem jak to się nazywa co przyjmują tych dobrych a tych co źle tancza odrzucają jej sie nie udało skonfiskowali jej samochód za złe parkowanie i nie miała jak wrócić do domu .W restauracji poznała koleżanke która przyjęła ja pod dach i znalazła dla niej prace w barze gdzie ona sama pracowała . Zaczęła tańczyć na scenie w barze gdyż były występy poznała chłopaka bla bla i spróbowała jeszcze raz zatańczyc w szkole i udało jej się .
bardzo potrzebóje tytuł filmu . Z góry dziekuję :).
Witam!
Poszukuję tytułu piosenki której słowa to “mexing klim mexing life” (nie wiem czy dobrze napisane).
Pozdrawiam!
Gdzie to słyszałeś?
ra-v, Szło to z radia. Koledzy puszczali na zielonej szkole.
Pozdrawiam!
Krzychuu ,
Rihanna - Man Down
Jak dobrze skojarzyłem fabułę jest to: Make It Happen
K-Tronic pres. Mc Erik & Barbara - Summer Nights Song (Fuck The System Mix)
Poszukuję tej piosenki i znaleśc nie mogę. Proszę, może ktoś zna link do niej. 
Witam,
Poszukuję TYTUŁU baaardzo starej gry wyścigowej o tematyce rajdów samochodowych.
Grałem w nią kiedyś na automatach. Stand do gry to była kierownica bez fotela, trzeba było stać przed automatem.
W grze dostępny był bodajże tylko jeden samochód - Toyota Celica, taka sama jaką jeździł Carlos Sainz (patrz niżej).
Całość rozgrywki była ukazana z góry pod kątem, jakby ze śmigłowca telewizyjnego, coś na wzór gry Motor Mash (patrz niżej).
Trasy z reguły były zawijasami w stylu węża - raz jechało się w prawo, raz w lewo, szlaczkiem.
Auto w zakręty wchodziło tylko poślizgami, co dawało naprawdę dużo frajdy z gry.
Poziom trudności był dość wysoki, uderzenia i kraksy od razu kończyły grę i wciągały żeton.
Na dodatek grało się chyba na czas, ale nie jestem pewien.
Poniżej graficzne podpowiedzi:
Auto z gry: Toyota Celica.
Podobny widok:
Pozdrawiam!
szukam nazwy starej gry automatów kiedy królowały gry typu mk3 ,tekken 2 itp. gra miała trójwymiarową grafikę fajnie wyglądała jak na tamte czasy można było grać we 2 osoby na raz chodziło się o ile pamiętam jakimś komandosem czy gliniarzem i strzelało i naparzało w zbirów można było podnosić bronie i różne przedmioty i nimi się bić co jakiś czas trzeba było wcisnąć jakiś klawisz który pojawiał się na ekranie żeby ominąć coś o ile pamietam to w intro gry latały jakieś helikoptery przy jakimś wieżowcu mam takie przebłyski w pamięci 
Witam,
Poszukuję tej piosenki, mam tylko krótki urywek, jak ktoś zna, to proszę o podanie nazwy.
Wrzuciłem na wrzuta.pl
http://w238.wrzuta.pl/audio/3DaWeecyWYC/czesc
Myślę, że to na pewno znana piosenka
Z góry dziękuję.