Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

Tak, to jest to. Dziękuję :slight_smile:

Witajcie, poszukuję gry z lat gdy powstawało Age Of Empires, z tego co pamiętam graliśmy chińczykami/japończykami i budowaliśmy pole z ryżem, gdy go uzbieraliśmy odpowiednią ilość mogliśmy budować za to jednostki, to jest najbardziej charakterystyczna rzecz tej gry - wie ktoś może co to może być za gra ?

Może to Civilization?

Nie, nie to zupełnie co innego, nawet styl gry i grafika podobna do age of empires. Za ryż jak AoE za mięcho kupywaliśmy jednostki

Witam szukam dzwonka z tego filmiku

http://www.youtube.com/watch?v=VKY9v-P9Nsc

chodzi o ten z blackberry która pierwsza zaczęła dzwonić :slight_smile:

Będę wdzięczny za odszukanie.

Witam , Co to za dubstep na końcu filmiku to jest jakiś konkretny tytuł czy stworzony na potrzeby tego filmiku ?

Pozdrawiam

Witam szukam pewnego działu/typu zagadnień w dziale matematyki.

Kiedyś/pare lat temu widziałem na wikipedii pewien typ zagadnień ciągów liczb coś na podobieństwo ciągu fibbonacciego,

rosnące liczby do bardzo ogromnych wartości ale to nie ciag fib. .

i najważniejsza informacja, w tym artykule na wiki było takie zdanie jak “jakiś tam matematyk w jakimś tam roku uznał te zadania za nie wykonalne przez współczesną matematykę i do rozwiązania tego typu problemów potrzeba całkiem nowego spojrzenia …” coś takiego.

to nie ma nic wspólnego z problemami milenijnymi tylko to jest jakiś ciąg liczb. wielkie dzięki jak ktoś pomoże.

Kiedyś oglądałem filmik i teraz go szukam. Mały grubasek dostał od rodziców pierwsza komórkę, zaczął sobie wyobrażać że jest jakimś skatem, w szkole wszystkie laski chodzą za nim, zamawiał pizze do szkoły itp. Ktoś pomoże odnaleźć ten filmik?

Około 2 miesiące temu oglądałem filmy spod hasła “dawne reklamy” na YouTube i na bank gdzieś się pojawił. Spróbuję poszukać w historii Youtube przy okazji, może gdzieś mam zachowane.

Witam serdecznie. Dzisiaj na MTV o 7:00 lub tak ociupinkę przed 7:00 rano leciała ładna piosenka. Teledysk jest taki, że jest ze trzech albo czterech mężczyzn, jeden śpiewa po środku do mikrofonu, strasznie się wydziera, a reszta po bokach gra.

Potem w teledysku pojawia się krew, leje się ona na wszystkich jak potężny deszcz krwi. Piosenka jest zagraniczna.

Nic więcej nie mogę sobie przypomnieć. Szukam na stronie MTV jakiegoś spisu piosenek o konkretnych godzinach, ale nie mogę tam znaleźć. Wiem, że o 7:00 rano leci program MTV Kofeina a o 6:00 Alarm MTV i ta piosenka była w którymś z tych.

Szukam tytułu i wykonawcy tego soundtracka http://www.youtube.com/watch?v=VG5tcQlM … re=related z crysis 2, szukałem ale tego nie znalazłem.

“Crysis 2 Intro” - Hans Zimmer, Lorne Balfe :wink:

Dzięks. Dokładnie tytuł to jednak Insertion, razem z nimi muzykę stworzyli: Borislav Slavov & Tilman Sillescu

Witam… mam problem bo nie wiem jak się nazywa ten utwór muzyczny…

http://speedy.sh/ypfDz/lubiemleko10.rar

kto wie jak to sie nazywa prosze o podanie nazwy

Mała podpowiedź, nie wrzucaj plików na hosting gdzie trzeba je pobrać,na dodatek plików RAR gdzie pytasz się o muzykę, myślisz że ktoś będzie specjalnie pobierał na kompa i odsłuchiwał ? Na wrzucie ostatnio, na pierwszej stronie gdzieś leciało to w tle.

Witam, skąd mogę pobrać nagrane audycje A State of Trance? Wiem, ze na livesets.us można je znaleźć, ale mają ograniczenie do 3 pobrań w tym samym czasie a ze względu na ilość setów znalezienie ich potrwa wieczność.

Cześć, szukam nazwy piosenki i zespołu (wykonawcy), ale kojarzę tylko teledyski :confused: teledysk ma mniej więcej taką fabułę: jest ojciec samotnie wychowujący córkę, co jakiś czas się kłócą, w końcu córka wychodzi z domu ze swoim chłopakiem i jadą na boisko szkolne do footballu amerykańskiego, tam chłopak próbuje ją zgwałcić i dziewczyna wysyła smsa do taty o treści 911, tata przyjeżdża ratuję ją z opresji i się godzą. Piosenka utrzymana w klimacie Nickelback.

edit:

Chodziło o Nickelback - I’d Come For You

Witam szukam spisu wszystkich piosenek z Szpilek na Giewoncie z 4 serii 44 odcinka bardzo bym prosił zależy mi z góry thx :wink:

Najszybciej będzie chyba jak obejrzysz ten odcinek np. za pomocą programu Ipla na ipla.pl i zapiszesz piosenki.

Klatka z 43 min 54 sec w odtwarzanym materiale.