Si, ale są serwisy typu odsłuchane.eu, które nie wiem jak działają - ale działają. Ale niestety dla Śląska i Zagłębia nie ma, jedynie dla stolicy.
Witam wszystkich serdecznie.
Mam mały kłopot… Mianowicie, potrzebne są mi dwa lub trzy utwory dla grupki osób, która będzie prezentowała układ z piramidami wieloosobowymi.
Wpadłem na ten kawałek i jest całkiem niezły: Giannis Kotsiras - Pass the flame . Niestety ciężko mi coś odnaleźć w podobnym klimacie:/
Myślałem też o utworach Vangelisa np.: Vangelis - L’Opera Sauvage, ale nie za bardzo się komponuje z poprzednim.
Proszę więc o pomoc.
W takich utworach to ja pływam.
Tu masz bardzo fajny:
Masz też zespół Two Steps from Hell
Możesz coś z Kill Billa wrzucić:
To przycięte może się bardzo dobrze nadać (0:50 i potem ten motyw też powiela się wielokrotnie):
A nuż przypasuje?:
Haha, a może to:
Jak za mało to pisz
Hi,
ta piosenka która leci np. na TVP HD między serialami/filmami przy zapowiedzi meczu na Euro 2012 (np. dziś gdy mówi o Portugalia - Holandia i Dania - Niemcy)? To jest coś na potrzeby Euro, czy to jakaś piosenka? Często ta reklama leci dosyć, ale nie mam żadnego urządzenia do nagrywania.
Może o to chodzi ?
Witam,
Szukam tytułu Utworu/teledysku, o którym wiem tylko to:
Pamiętam to z teledysku na VH1 i MTV, więc:
-
czysty obraz bez efektów wizualnych
-
bez wizerunku wokalisty
-
raczej z ostatnich 2-3 lat
-
teledysk nagrywany z pewnością w Wielkiej Brytanii (przewija się motyw jakiegoś osiedla domków jednorodzinnych, są ujęcia na dachach i ulicach)
-
w teledysku biorą udział młodzi ludzie, tańczą dziwacznie (jakby byli porywani przez rytm), ubrani w stylu 90’s.
-
gatunek muzyki: house electro, kierunek trance
Kojarzy ktoś może, co to za piosenka jest, która leci w trakcie reklamy meczu Euro 2012? Nagrałem coś, ale ze względu na wątpliwej jakości mikrofon w mojej 3 letniej Nokii raczej za wiele nie słychać, ale może kto kojarzy reklamę, skojarzy i melodie, może ktoś zna.
http://www66.zippyshare.com/v/11425348/file.html
Pozdrawiam i dzięki za pomoc 
@sla17 Nie mogę odłuchać tego twoje utworu bo pisze z Tel ale wydaje mi się że chodzi Ci o ten utwór:
Oceana - Endless Summer
– Dodane 26.06.2012 (Wt) 22:51 –
Nie, to nie to - Oceana jest używa w intrze na wstępie, tymi “przerywnikami” między studiem a reklamami (gdzie są wymieniani oficjalni sponsorzy) i to w sumie głównie chyba tam. Postaram się po południu wyłapać jeszcze raz i spróbuję nagrać porządniej, ale nic nie obiecuję, bo nie wiem.
– Dodane 27.06.2012 (Śr) 16:27 –
Mam, jest to krótka kompozycja autorstwa Stefana Głowackiego pt. “We never give up”
Siemka pomoze ktoś znaleźć nutke ?
w refrenie spiewają “boom boom boom” i to jest jakaś imprezką z basen, a na openingu ładna laseczka chyba wychodzi z basenu z spowolnieniu ;D
dzięki i czekam na odpowiedz 
Hehe, z opisu by pasowało
Ale to nie to, to była typowa klubówka, utwór który szybciej usłyszysz w dyskotece niż w publicznych mediach, ale teledysk jest. Może to było jakiegoś brytyjskiego producenta…
Podczas grania misji w kampanii głównej co jakiś czas leciał ten kawałek, głównie z git. elektr. z wymuszonymi flażoletami, jak ktoś nie wie o co chodzi
Ściągnąłem soundtrack z gry, ale tego kawałka nie mam, a się w nim zakochałem podczas grania, cud-miód.
Zdrastwujcie. Od dawna mnie męczy taki film animowany: Piękna i Bestia. Film dosyć stary, pamiętam, że akcja działa się w w zimie. Ojciec tej pięknej był jubilerem, gdzieś się wybrał, napadli go złodzieje, trafił potem do ogrodu bestii, z którego zerwał różę. W tle grało Preludium nr 4 Chopina. Kojarzy ktoś może kto i kiedy ten film stworzył?
z jakiej gry kawałek ?
Proszę o tytuł piosenki zagranej przez Kwartet Obsession w Kabaretowym Klubie Dwójki ------------> http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-sat … tu/6981927
Melodia zaczyna się od 3:02 
Kojarzy mi się ta nutka, ale skąd nie mogę sobie za nic przypomnieć, być może leciała w jakimś filmie lub serialu 
Witam,
szukam muzyczki z Kilera. Dokładniej z momentu, gdy Lipski i Siara przeglądali zdjęcia tych “Pałaców Kultury” (przepraszam za takie określenie, ale nie mam pojęcia, jak nazywają się te budynki), tuż przed sławnym “Mają rozmach…”. Z góry dziękuję :).
Ja szukam tytułu tego kawałka utworu:
http://www.sendspace.pl/file/bdd3f20576 … 91ca9/7z12
Z góry dzięki 
Hmm wg Shazam - Deep in Love (Kros vs simone Farina Remix) 
Poszukuję filmu, który jakieś kilka lat temu leciał w TV… o tornadzie. Wiem, że był podzielony na dwie części - dwa dni. Był tam taki gościu, co kosił zborze chyba a potem znaleźli go wiszącego na drzewie kiedy tornado już z nim skończyło… kojarzycie może ten film? Wiem…mało szczegółów…